Jednu dobu mi to šlapalo perfektne ale po novej reinštalácii šturma a následnej inštalácii UP2 ani ťuk.
Postup: Instal IL-2 1946,patch 4.08,4,09,instal UP2.0. Šturm padá do windows po 5 percentích načítavania. Kde je problém?
mam problem s UP 2.01 dneska po tejdnu sem pustil šturma všecko je ok ale problem je v tom že at se snažim jak se snažim nemužu si připsat sestřel a ani nemužu po dopadu na zem vybouchnout nwm čim to je všecko v nastavení mám zapnutý ale prostě když to naperu s nepoškozeným letadlem do země tak z letadla mi ulítne všecko co muže zbyde mi jenom kabina motor se zkroucenou vrtulej a kousky křídel ale nevybouchne jenom se odrazí a letí pak třeba i 1300km/h to samý to dělá u nepřítele když mu ustřelim křídlo tak de k zemi a opět nevybouchne... nevite co s tim jestli se má něco vymazat nebo pomuže už jenom znova reinstalovat? jinak když sem přetáhnul někam vedle složky abych neměl v kořeni UP a šlo jenom 4.09 čistá tak sem bouchal při dopadu raz dva.. takže to dělá UP nejspiš ale je divný že do dneška to nedělalo nestalo se to někomu z vás? diky za odpovědi
to jsem právě zkoušel měl jsem všechno zapnutý ale stejně jak jakýkoliv letadlo dopadlo na zem tak nevybuchlo jenom se z něho utrhlo všechno co mohlo a jenom hořelo maximálně muj pilot uhořel jinak ale sestřel si nikdo nepřipíše
co jsem se docet, tak neco podobneho bylo snad nekdy u tigermotha nebo u ceho, ve verzi 1,7 myslim. ale tam to bylo zpusobeno nedodelanym letounem.
nezkousel jsi treba nejakej mod, kterej neni primo v instalaci Ultrapacku? Pripadne Ultrapack Update&Restore, kterejzto je k odstranovani problemu snad uzpusoben?
no zkoušel jsem dát pryč z kořene složku mods ale stejně to dělalo tak sem se nato vybod a reinstaloval Ultru a ted to jde nádherně všecko bouchá jak má ikdyž sem tam vložil zpět tu složku mods.. vubec netušim co to mohlo dělat ale dělalo to uplně u všech letadel
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.