Zdar všem.
Potřeboval bych poradit.
Mám nainstalován OS W7 64bit a občas při přehrávání videosoubů se mi začne objevovat hláška: NVidia Windows Kernel Mode Drivers, Version 196.21
Někdy dokonce celý comp spadne a restartuje se. Stáhl jsem si nové DirectX a stejně se to občas objevuje.
Moje sestava:
i5 cpu750 2,66 GHz
4 GB Ram
GTX 260
Pokud se to stává občas, daj se ty soubory nějak klasifikovat jako divx, mpeg2-4 ?
Jestli jsem dobře pochopil, stane se to dřív než soubor upustíš, tedy při generování obrázkových náhledů ?
Nevím. Děje se to jen občas. Prostě jen kliknu na odkaz videa(jedno jestli je to z trubky nebo odjinut), vyskočí okno přehrávače a buď jde vše v pohodě nebo se video začne trhat a hned začne problikávat monitor. Ve většině případů problikávání se restartuje PC.
Nepomohlo ani odinstalování a nainstalování nových driverů GK včetně spuštění v kompatibiltě.
Pokud dám vyhodnocení systému v ovládacích panelech, tak mi PC padne vždy a musím potvrdit spuštění v normálním režimu.
Upravil/a TozziFan dne 03-04-2010 14:20
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.