Ten text v intru, které je publikováno na allaricraftarcade http://allaircraf...hp?t=26624 (nikoli však zde), je myslím více než kontroverzní
Osobně bych SNP hodnotil poněkud jinak.
Upravil/a 310_cibule dne 21-03-2010 00:16
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
310_cibule napsal:
Ten text v intru, které je publikováno na allaricraftarcade http://allaircraf...hp?t=26624 (nikoli však zde), je myslím více než kontroverzní
Osobně bych SNP hodnotil poněkud jinak.
Souhlas. Šlo mi jen o pár záběrů bombardované Bratislavy, o nic víc. (Sem to videjko bohužel bůhví proč nešlo postnout.) Jinak si myslím, že ten člověk, co tam to video dal, dost věcí překrucuje. To ale nic nemění na tom, že jde o jediné záběry bombardované Bratislavy na Youtube.
kouty napsal:
Ta hořící 110na je tam jen tak a nebo narážíš na sestřel R. Božika?, který si ji spletl s Liberatorem
Máš recht. V kampani jsou dvě historické mise - konec Pohotovostní letky + Božik a jeho 110. Prolezl jsem celej web, ale bohužel, nikde jsem nenašel skin pro Bf-110 od ZG 1 "Wespen" bez žlutého pásu, takže mi ten žlutej pás na Messeru musíte odpustit.
maje tu teď pouze podělaný IE6, tak si to holt musíš proklikat ;) - link na AAA, tam je v Carckenove příspěvku jako první vídeo - na tom si klikni pravým a dej zříct na Youtube...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.