Zdarec, mam omodovanou 4.09 a mam problem s brifingama k offline misim v azbuce. Ve slozce Dgenu uz jsem prepsal kdeco do anglictiny, ale ty brifingy jsou porad azbukou, pomozte pls
00Inferno00 napsal:
Zdarec, mam omodovanou 4.09 a mam problem s brifingama k offline misim v azbuce. Ve slozce Dgenu uz jsem prepsal kdeco do anglictiny, ale ty brifingy jsou porad azbukou, pomozte pls
Jednoduché - modovaný šturm je vždy defaultně v ruštině. Takže, abych ho donutil mluvit jiným jazykem, tak mu musím přepsat soubory v ruštině na jiný jazyk.
Takže aby ti šli dynamické kampaně v angličtině, tak v adresáři DGEN musíš přepsat všechny soubory končící na _RU odpovídajícími anglickými. Tj. třeba soubor campaignsRA1_RU.dat přepíšes obsahem souboru campaignsRA1.dat - tj. oba dva soubory budou mít stejný obsah (v AJ). Hromadné přejmenování řeší třeba Total Commander.
Ale tohle velké mody (třeba Ultrapack, HSFX, ...) dělají.
ps: přednedávnem jsem řešil, aby enjoyer kampaně byli v češtině v ult5e - tam se musely přepsat soubory kočící na _RU soubory končícími _CS.
Ach jo .
Tak snad naposled.
přepsat soubory *messageRU.dat obsahem *messageEN.dat (já tokových mám ve svém adr. DGEN 9) A začít novou kariéru - pak se mise už vygeneruje ve správném jazyku.
Když to ještě potom nepůjde, tak je několik možností:
1. Naučit se rusky.
2. Smazat celý adr. DGEN a přepsat ho z nějakého modu, kde to chodí (Ultrapack, HSFX)
3. Zastřelit se.
Chybí ti možnost zaplatit někomu, kdo to za tebe udělá.
IMHO pistole s jedním nábojem (případně dvouma pro jistotu) a naučit se rusky vyjde nepoměrně dráž.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.