December 27 2024 02:56:49
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy - řešení problémů
 Vytisknout diskuzi
problém s patchem 4.09
schovi
zdravím
nějakou dobu jsem il-2 multiplayer a za tu dobu jsou servery na hypperloby s patchem 4.09 já měl 4.08 poté co jsem si stáhl a nainstaloval aaa comunity´s mod se mi při spouštění shry ukazuje že mám patch 4.09b1m ale když si chci zahrát online na hypperlobby tak mi to píše že mám jinou verzi patche .
nevíte v čem je problém děkuji

606_Temp
neměl jsi stahovat žádný AAA comunity mod pack, ale patch 4.09.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
schovi
606_Tempik napsal:
neměl jsi stahovat žádný AAA comunity mod pack, ale patch 4.09.

takže reinstall a nainstalovat hru bez aaa comuniti´s modu a potom stáhnout patch 4.09 a nainstalovat?

Panek
Ano, to je ta nejkřišťálovější verze, ale můžeš i AAA pack vypnout switcherem a plesknout do toho originální 4.09.

Ale il bude pak veliký a můžeš mít problémy s nějakýma servrama, takže raději reinstaluj. Vyzálohuj si někam čitou 4.08 a pak si dělej pokusy. Se zálohou se vyhneš reinstalování.

schovi
Panek napsal:
Ano, to je ta nejkřišťálovější verze, ale můžeš i AAA pack vypnout switcherem a plesknout do toho originální 4.09.

Ale il bude pak veliký a můžeš mít problémy s nějakýma servrama, takže raději reinstaluj. Vyzálohuj si někam čitou 4.08 a pak si dělej pokusy. Se zálohou se vyhneš reinstalování.

jen ještě potřebuji stáhnout 4.09 patch ale nevím jaký no je více verzí
mám il-2 česky

606_Temp
4.09 patch je jen jeden. Ne žádné mody, AAA, Ultrapack atd. Hledej 4.09 patch.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

schovi
606_Tempik napsal:

může být i 4.09m?

Netto
schovi napsal:
606_Tempik napsal:

může být i 4.09m?

Jo toe on

schovi
Netto napsal:
schovi napsal:
606_Tempik napsal:

může být i 4.09m?

Jo toe on

patche mám stáhlý dva jeden co se jen kopiruje a jeden co se instaluje ze stranky sturmovik.de ale po vložení kteréhokoliv z nich hra vůbec nejde spustit kliknu a nic po reinstalu mám verzi 4.08m musím instalovat po reinstalu 4.08(bez m) a pak 4.09m
děkuji

MK_Paja
http://by.sturmov...m/409m.exe
Pokud ti hra ukazuje stále 4.08m, zřejmě si 4.09m vůbec nenainstaloval.

schovi
MK_Paja napsal:
http://by.sturmov...m/409m.exe
Pokud ti hra ukazuje stále 4.08m, zřejmě si 4.09m vůbec nenainstaloval.

je to takhle dám novou instalaci potom hru zapnu v te verzi ve které byla na dvd tj 4.08m a hra běží ale potom nainstaluju 4.09m vložim dvd kliknu na spustit chvilku jakoby pc pracuje ale nic se neděje

MK_Paja
Patch 4.09m by měl mít velikost 566 MB (594 082 784 bajtů) a měl by se instalovat přes 4.08m. Pokud nedáváš placku do mechaniky, asi bude potřeba "no-DVDcrack". Jinak netuším proč by to nemělo chodit.

olda Olde maly
Hmm. A co skin patch. O něm se jaksi nezmiňuje.

606_Temp
jaký skin patch? Ten byl v betě. v Ofic už snad nic takového není.

schovi
606_Tempik napsal:
jaký skin patch? Ten byl v betě. v Ofic už snad nic takového není.
dával jsem tam i skin patch
patch 4.09m mám o velikosti 566MB ale netuším proč to nejde spustit
neměl by se nejdřív instalovat 4.08(bez m) a až potom 4.09m?

310_Pip
vzdycky instaluj patch s 4.0Xm, koukni jestli to neni server patch! to by byl ten problem...
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
lochness
2 schovi:
a kdyz se pokusis hru spustit, ale ona nenabehne, zustane spusteny aspon proces v seznamu procesu ve windowsech (spravce uloh)?
me se totiz obcas stane neco podobneho, kdy hra nenabehne a proces tam visi, ale dela mi to Kerio. Asi nejakej problem s rozeznanim hry. U 4.08m mi to nedelalo a u 4.09m se to stava celkem casto.

karels
Zdravím vás, chci se zeptat nainstaloval jsem si IL2 sturmovik a celá hra mi jde komplet vzhůru nohama, nevíte co s tím?

313_123
karels napsal:
Zdravím vás, chci se zeptat nainstaloval jsem si IL2 sturmovik a celá hra mi jde komplet vzhůru nohama, nevíte co s tím?

tohle si neumím představit natož ti dobře poradit,

no a otočit monitor si skoušel Šklebící se

lochness
ahoj karels
asi bych vsazel na nastaveni graficke karty, protoze si nedokazu predstavit, co ve hre by zapricinilo otoceni obrazu, resp z jakeho duvodu by tam byla takovahle ficura (i kdyz programatori jsou obcas uchylni Šklebící se ). s nejvetsi pravdepodobnosti bude nekde v preferencich karty moznost zapnout (v tvem pripade asi hlavne vypnout) otaceni obrazu. Prej s tim casto maj problemy karty od Intelu.

Takze kdyztak zkus kouknout, jestli u sve karty nemas moznost zapnout/vypnout neco takoveho a pripadne napis, jakou kartu mas, at muzeme zkouset hledat presnejsi priciny.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,138,450 návštěv