May 19 2024 01:03:32
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,745
· Nejnovější pilot: Kokes
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
World War II Online - Battleground Europe - WWII simulátor tanků, letadel a dalších (ZDARMA)
alfik
Oblak: Aha. Tak to nevím - je možné, že námožníci a lítači můžou jen placení. To bude vědět spíše Clone. Nebo si počkej tři měsíce, pokud mě nas... štvou (daří se jim dělat z pěšáků supermany) tak potom nezaplatím a udělám si raději novej účet Úsměv
Fšici: Ono je to takhle: Včera (mmntálně je intermise) jsem proháněj Tygra. Od 10:30 do 01:30. Chcípl jsem asi 7-8 krát. Zabil za celou dobu 4 pěšáky (ti ostatní mě dostali). Celou dobu ze mě stříkal adrenalín (jen si to zkus - vystrčíš hlavu coby velitel a už ti ji někdo ustřelí, nevystrčíš hlavu a vidíš kulové - a to i letadla!!! svině sviňský Hurici se Spitama Šklebící se náš vošívali jak kdyby za to byli placení). Ale neměl jsem nutkání rozkousat klávesnici a odinstalovat hru (což u WoT mám skoro po každé bitvě).
Teď pro srovnání WoT: Za stejnou dobu bych odehrál cca 18 zápasů. Během prvních cca 5-6 bych rozkousal klávesnici, protože je to "aréna" - čili jak chcípneš tak můžeš tak akorát doufat, že ostatní nebudou takové máhla jako ty a vyhrajete. Prostě něco jako pólo (nebo fotbal - nebo co si doplníte to budete mít). U těch ostatních bych "jel" značně mechanicky, bez velkého zájmu. Prostě - buď vyhraju, nebo prohraju - chleba levnější nebude... Je tam prostě "opadání", kvůli velké excitaci a celkové prázdnotě.
Chci tím říct: WoT je dobá hra, je svižná, můžeš do ní jít na deset minut. A nepotřebuješ nic umět. Nedovedu si představit že bych u ní vydržel např. každý večer tři hodiny. Ovšem - je ideální na odreagování po práci, když víš, že máš tak max půl hoďky než tě od compu vyžene polovička nebo haranti.
WWIIOL je OL - je to hra kde se čas nezastaví jen proto, že tys "zařval". Bitva/ válka jde dál. A ty můžeš zase vlízt do Tygra a pokračovat v ní. Jen proto žes udělal pitomost ta bitva pro tebe nekončí. Ve WoT jo.
A nestojí tě to žádné stříbrňáky Šklebící se střelivo nafasuješ i s tankem! Cool
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
 
313_OTU_oblak
normálně...asi takhle Šklebící se


edit:
clone, psal jsem to snad miliónkrát.
chybí tam docela hodně typů letadel, pokud to má být bojiště západní fronty.

nepotřebuješ hodně subverzí, ale některé typy by se hodily. wellington, liberátor, b17, typhoon, tempest (ale ne zkur_ené jako ve šturmu) mustang, whirlwind...

a mohli bychom s etakhle bavit dlouho. Kolik letadel modeří udělali do šturma? Hodně, a je jedno jestli SAS, Daidalos nebo jiní.

Oni? nic. Jo, pardon, zapoměl jsem. E-1 a F-2. a spojencům spita IIb. No, nevím no. Snaha za minimum práce mít "něco".

Tohle je můj názor, nic víc. Nejlepší bude, když si stáhnete hru a zkusíte sami.

edit2 - alfiku, hru jsem kdysi docela hrál, hlavně ve vzduchu. je to dávno. na zemi to nebylo taky zlé. Bohužel, tehdy ta hra dojížděla dost na blbostech, které nebyly schopni odstranit.
Upravil/a 313_OTU_oblak dne 01-08-2012 13:26
 
clone9cz
Oblaku, napsal, ale nějak si nevzpomám, jestli si našel porovnatelnou multiplayer simulaci, ve které by bylo 27 obrněnců, 29 letadel, 14 děl, pěchota, pár lodí, a nebyly tanky jako BLOBy ve WoT. Překvap mě.

Když z toho teoreticky udělám jen tankovu hru, tak převedu letadlo na tank, 2 děla taky, a 3 pěšáky stejně tak na jeden tank. WWIIOL mi prostě příjde jako ekvivalent čistě tankánský simulace s cca 100 tenkama, taková tu není se 7/24/365 serverem a updaty v ceně ($129/rok).

Aniž bych tě nějak obvinil z přirovnání k WoT, tak kolik je BLOBů ve WoT, ví to někdo ?

Alfíku, zkresluješ dost výpověď tím, že šlo i INTERMISI, kdy je nekonečně Tigerů a nekonečně rakeťáků, který když se postavěj mezi spawn a cíl (1500m napů cesty), tak tank nemá proti bushmanovi šanci.

 
http://www.wwii-illusion.net
LEON
Existují na to nějaké mody nebo doplňky vylepšující grafiku? Dnes jsem si WWII Online ze zvědavosti na trial nainstaloval, ale ten vzhled mě hned na začátek trochu odradil. Rád věřím, že WWII není určitě hlavně o grafice, ale přece jen když je člověk zvyklý na určitý grafický standard dnešních her jako Red Orchestra, Arma apod., tak je to pak krapet nezvyk.
 
https://www.rcfree.eu
clone9cz
Jednotná grafika, fungující všem stejně na zemi ve vzduchu, rozhoduje o životě a smrti = spravedlnost. Mody nehledej.

Některý původní vehikly by se retexturovat měly, to jo, to je největší neštěstí.
 
http://www.wwii-illusion.net
LEON
Nemusí jít zrovna o zvětšení nějaké dohlednosti, která by dala majiteli výhodu, možná by stačil i nějaký retexturovací balík, jak píšeš. Nebo je možná chyba u mě, i když jsem dal všechny detaily na max, hra u mě vypadá takto , je to standardní?
 
https://www.rcfree.eu
DarkTatka
Je to standardni. Jeste to mas nejake podezrele hezke Úsměv
Jen model ridice je nereprezentativni modelu pechoty ve hre - Ta obecne vypada docela prijatelne, jen se to nepromitlo do modelu osadek vozidel.
 
Letecz
Módování ani není "technicky" možné. Graf. engine byl ve své době vytvořen tak nestandartně, že nic nejde jednoduše změnit. Engine nepoužívá standartní formáty 3D modelů ani soubory textur takže nic nejde vyměnit nebo vylepšit bez zásahu do kódu hry. Což je dnes největší překážka ve zlepšování grafiky, protože to nemá kdo dělat.
 
http://www.onlinesimulatory.cz
clone9cz
Teď si ale opomněl jednu důležitou věc. Tím, že je to udělané právě tak, získává fyzikální model naprostou shodu s grafickým. Vehikly se nejspíš při každém buildu znova postaví, technicky tedy ani nemusí existovat 3D model jakkoliv se ho budete snažit představit.

Například mapa jako taková neexistuje, při každé kompilaci se teprve stavi ze zdrojáků.

LEONe, vybral si jeden z nejstarších vehiklů, zkus jiný z pozdějšího období.
 
http://www.wwii-illusion.net
313_OTU_oblak
clone - ano, v tom je ten půvab, v komplexnosti. I když mezery jsou, a to velké...

 
alfik
Já tam napsal že je Intermise.
Jo, a ve WoT jsou 4 národy, každý má 1 lajnu heavy (jen sov dvě), 1 med, 1 lehkých, 1 stíhačů tanků a 1 artilérií. Některé nemají všechny Tiery, ale zase jsou nějaké typy navíc. Takže dejme tomu 21 lajn po deseti (cca), tzn. 210 typů techniky.
Ovšem, to nepočítám různé moduly. Občas se výměnou modulů zcela změní to, co člověk ovládá. Např. SU14 - ve stocku naprosto úděs - nejezdí, neotáčí, nevidí, nenabíjí... ale s lepším rádiem, pásama, motorem a dělem... bombice šupice Úsměv A střílí asi atomovky, pokud se náhodou podaří fórtrefa, lehne i Léve na jednu ránu.
Pravda je, že ve WWIIOL moc nelítám, na to mám lepší programy. Spíše pozemákuju.
Je pravdou, že grafika není na dnešní úrovni. A je také pravdou, že dnes prodává hlavně grafika...
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
 
Letecz
Mimochodem, WWIIOL bude v brzku možno hrát zcela zdarma. Budou zrušeny Trial účty a nahrazeny "Free to play" účty. To co se dělo více méně neoficiálně neveřejně (nabídky na free to play účet po skončení trialu) bude nyní oficiální strategií. Free to play účty budou mít omezený přístup k výzbroji, ale budou moci obsazovat základny (momentálně nemohou) což je velké plus. Jaké bude omezení výzbroje ještě není zřejmé, letadla, lodě a těžké tanky zřejmě přístupné nebudou, ale nechme se překvapit.
http://www.battle...ee-to-play
Upravil/a Letecz dne 02-08-2012 09:15
 
http://www.onlinesimulatory.cz
313_OTU_oblak
Letče, ono jim nic jiného než přejít na free to play model (na bonuswebu píšou že i star wars mají přejít, a to je hra za 200 melounů dolarů) nezbývá.

vyloučení letadel z free to play by hře neprospělo. možná způsob "o tier zpět" a bombardéry full by mohl být dobrým řešením...no...těžko říct.
 
alfik
Nikomu nic jiného nezbývá. Jakmile se hráči naučili že někdo JE a někdo NENÍ za penízky, není cesty zpět.
Sám nevím, je-li to dobře (dá se totiž předpokládat, že to povede k udržování souč. MMO a k zastavení vývoje nových, ale možná že se koza nažere a vlk zůstane celej - totiž že se i nadále budou dělat tříáčková MMO s měsíčním subsc. a až/ jakmile se zaplatí, přejdou na F2P). Uvidíme.
Ještě bych dodal slovíčko ke grafice v WWIIOL. Ono se to má tak: Ve hře není žádný "radar" (jako třeba v FE, WOW, LOTRO... apod) na němž vidíš "nepřátele" za rohem. A už vůbec ne červěný obrys co se rozsvítí když na něj zamíříš (jako ve WoT). Naopak. Přepady ze zálohy a bafzarohování je tady přímo to nejlepší co ti může zachránit virtuální půlky. A nepřítel to taky ví! Šklebící se
Představme si takovou fotorealistickou trávu, a v ní fotorealisticky zakamuflovaného vojáka co fotorealisticky leží a ani nedutá. Jak ho chcete vidět? Třeba na 200-400m, což je vzdálenost na jakou se dá rozumně střílet, z pušky či pulemjotu??? Ono je dobře, že je grafika taková jaká je. Bez toho by Clone Šerména za keřem nenašel, a naopak taky ne.
Pochopte, čučíme na monitor, ne v reálu. Rozdíl mezi informacemi "ve voku" v reálu a mezi tím co můžeme vidět ve hře, i kdyby byla nakrásně fotorealistická, je nesouměřitený.
Takže - ten tutoriál přetrp, v bitvě budeš rád když aspoň něco rozpoznáš, než si tě to napíše na seznam úspěchů.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
 
clone9cz
Krom znalosti pancířů a účinnosti kanónů jde hlavně o uši.
 
http://www.wwii-illusion.net
alfik
Před necelou půlhodinou přímo ve hře oznámili, že přešli na F2P. Podrobnosti (co smí a co nemůže fríčkař apod.) dodáme, jakmile se je dovíme.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
 
clone9cz
Oproti Bonus Tialu jsou 2 zásadní změny.
Lze přejít z premium účtu na FREE 2 PALAY a nelze tahat tahačema děla.

Free To Play AKTIVOVÁN. MMO FPS RTT RTS Simulation RPG World War II Online: Battleground Europe ZDARMA od 9.8.2012
 
http://www.wwii-illusion.net
313_OTU_oblak
Jaká platí omezené pro F2P ???

je k dispozici letectvo nebo není ? pro F2P
Upravil/a 313_OTU_oblak dne 10-08-2012 10:11
 
autodeath
Nejsem si jist, Clone. Chvilku jsem na svem premium uctu hledal moznost downgradu na f2p, neuspesne :-(.
DOCova citace "Equipment choices are limited and a premium account cannot be downgraded to a free account". Ted snad jen doufat, ze se DOC spletl a ze rozhrani v ovladani uctu jeste neni pripraveno na prechod premium <--> f2p...
Nadeji dava DOCova odpoved na navrh ohledne vyse mesicni platby. Dosud jsem platil plnou palku mesic od mesice, kdykoli se mi po wwiiol zastesklo, protoze upisovat se na delsi obdobi, kdyz mam pochybnosti o budoucnosti wwiiol, se mi nechtelo. A mesicni platba bez predplatneho na delsi obdobi nebo upisu na delsi obdobi je relativne vysoka.
 
alfik
Podle toho, co jsem sám sledoval v chatu (lidi se ptali už. XOOM - zřejmě někdo z načalstva, protože odpovídal qěci a zasvěceně), tak:
1) Down zatím nelze, odůvodnil to tím, že někteří (já bych řekl že skoro všichni Úsměv ) mají vyšší hodnost, než bude frí dovolovat. Až bude toto dořešeno, bude prý možno i down z placeného na free.
2) F2P nebudou moct tahat za tahačem a náklaďákem, nebudou mít dalekohled (pěchota), a budou omezeni na progresu, a to do dvojky. Protože jsem nestihl přesný překlad, (já totiž během té doby bojoval - bránil jsem fajrbejs s tankem proti francouzkým sapérům) nepochopil jsem, jestli do Tieru 2 nebo do druhé hodnosti (voj.). Proto jsem psal, že dodám přesné znění jakmile se objeví (má být na jejich wiki během víkendu). Domnívám se, že jde o druhou hodnost, tedy že (tak jako doteď) tiery techniky budou narůstat a tím i její použitelnost na 2. stupni, tzn. že bude možno využít stejné či podobné techniky jako to bylo na "prodlouženém trialu" doteď.
3) F2P nebudou mít přístup do HC (vyšší velení), tzn. maximálně velitel konkrétní mise.
4) F2P budou moct zabírat základny i továrny. Také budou moct rozkládat PPO.
5) Na letectvo se nikdo neptal, takže to nevím. Protože ale doteď mohli lidé s prodlouženým trialem (tedy ti co teď budou F2P) letadla používat, stejně jako lodě (fairmile), předpokládám že budou i nadále. Jakmile se to na té jejich wiki objeví, jistě to sem někdo z nás dá.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

15-05-2024 22:10
2 z 16 snad to stihnu na termín. Ale ty pruhy jsou děs.

15-05-2024 21:49
Nesnáším proužky o šířce 46 cm! Děs. A ani jeden to nemá stejně!

09-05-2024 09:43
Thou shalt not bear false witness.

08-05-2024 22:45
A nebo naopak? Takove "you" je i pro jednotne cislo a preklada se jako "ty"?

07-05-2024 20:34
Angličané si jenom vykají. Takove "you" je i pro množné číslo. Tedy v češtině se vždy překládá jako "vy".

06-05-2024 11:24
Ještě Paulusi napiš že "takoví angličané si jenom tykaji." Úsměv

05-05-2024 18:15
Ale hovno. Co je správné, určuje společnost a její kultura.

03-05-2024 11:15
Vykání je následek nepochopení formy vlády pozdních římských císařů. Koncem Římského císařství spoluvládli čtyři vládci. Proto byli oslovován jako celek. Tykání je správné.

30-04-2024 10:19
Teď se tyká všude. Každý je familierní jak kdybychom všichni spolu pásli husy.

29-04-2024 20:53
Tem Teamspeak jedete trojku nebo pětku? Mně se nechce nikam registrovat.

34,905,623 návštěv