November 22 2024 08:01:25
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Váš vlastní osobní F-86
Cracken
Pokud byste někdo chtěl, Lefty Hartnett vám ho udělá. Na tomto linku jsou propozice, kde se dozvíte, co je třeba specifikovat:

http://allaircraf...009#295009

Tady jsou na ukázku mé dva Sabry, které jsem chtěl mít pro srovnání.

(P.S. Těch 9 sestřelů jsem fakt dosáhl, byť jen v kampani.Šklebící se)

(Pokud vás grafika těchto obrázků neuspokojuje, buďte velkorysí aspoň jako Lefty Hartnett - víc už z toho nevyždímu...)

i395.photobucket.com/albums/pp32/Cracken79/Sabres/1002201021-20-52.jpg

i395.photobucket.com/albums/pp32/Cracken79/Sabres/1002201021-22-38.jpg

1stCL_Fucida
Neumím si představit, že bych mu řekl, ať mi tam namaluje erb, jako text dá "Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt..." a někam umístí symboly aspoň 100 sestřelů, kterých jsem sice v offline kampani nikdy nedosáhl, ale to bude tím, že offline kampaň nelítám Úsměv

Ale jo, na to, že to dělá zadarmo, ten výsledek špatný určitě není. Hele, Crackene, fandíš Motoru? Úsměv
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 10-02-2010 22:47
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Cracken
Můžeš to zkusit.Cool Viděl jsem i bundeswehrácké F-86 (ale Lefty dělá spíš Koreu)- je však otázkou, zda by někdo v Bundes Luftwaffe mohl dosáhnout tolik vítězství... Já těch vítězství mám pro Koreu tak nějak optimálně, ale jeden borec si jich tam nechal nandat 32... A 100 může mít podobu číslice a vavřínů, nejen jednotlivých symbolů... Takže by teoreticky problém být nemusel...

Motor - hm, zapeklitá otázka... Určitě jim přeju úspěch, prokletí jménem Bokroš už je díkybohu pryč, ale jsem spíš realista-pesimista, který ví, že pro fotbalisty a hokejisty od nás platí dost často heslo "Tak zas za rok..."Smutný

Kocy24
tak jsem si už taky napsal pro jednoho SabraCool

Cracken
Kocy24 napsal:

To tvoje "š" asi Lefty nezvládne.Šklebící se

3BAP_Rohlos
A udělal by mě na F-86 mou oblíbenou: "Za Stalina" ? Šklebící se

Hoper
proč když je to osobní, je pod kabinou Maj. W. Eaver ? (tedy opkud se tak nejmenuješ :)) )
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Cracken
Hoper napsal:
proč když je to osobní, je pod kabinou Maj. W. Eaver ? (tedy opkud se tak nejmenuješ Úsměv) )

Nemyslím, že by se česky znějící jméno příliš vyjímalo na americkém Sabru v Koreji. A navíc, pod tímto jménem lítám za USAAF tak od roku 1994, kdy jsem začal hrát Aces over Europe. To někteří členové tohto fóra byli ještě možná na houbách.Úsměv
Upravil/a Cracken dne 11-02-2010 11:29

Hoper
pokud pod tímhle jménem lítáš, pak to beru
(takže to je i název profilu ve Sturmu ? nebo na serveru jsi jako Cracken / Kraken ale na letadle jako Eaver ? )
a určitě je tu i spousta mlaďasů - pamatuju, že s námi nad Berlín letěl 16tiletej Rusáček (kolik bylo Jazvovi netuším ;) ), falky mi s tím svým hlasem připad jako 40tiletej 100kg obr a on to byl taky mlaďásek :)) A Fuči v 94 tahal určitě kačera ;)
to jiní v 93 učili dětičky v době výuky PC místo Nortona a T602 jak se lítá s F-15tkou...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Cracken
Ve Sturmu mám několik profilů, podle národů, za které lítám. Dejme tomu, že "Cracken" je můj univerzální volací znak. Pokud jsem někde na serveru (cca tak 2x ročně) tak jsem "Cracken". Na serverech je to super, ale nechodím tam často, protože: 1) nejsem tak dobrý pilot, většinou mě brzo sestřelíŠklebící se (Těžko se měřit s někým kdo tam je pečenej vařenej několik let.) 2) těžko najdu
3-4 hodiny na jeden polet 3) mám rád pokračování příběhu (jo, vím, že jsou i online kampaně - ale viz bod 2.

Jinak jsem někde četl, že Sturma lítal i nějaký děda, který se účastnil války jako stíhací pilot - na nějakém fóru psali smutné zprávy o tom, že umřel...Smutný (Dost by mě zajímalo, co si o Ilu myslel právě ono...) Ale obecně bycvh řekl, že Sturm se pomalu stává simulátorem seniorů.Úsměv Snad jsem se nikoho nedotkl. (Viz jedna anketa na AAA, kde myslím vévodila kategorie 40-50 let, myslímÚsměv)
Upravil/a Cracken dne 11-02-2010 12:28

Kocy24
Cracken napsal:
Kocy24 napsal:

To tvoje "š" asi Lefty nezvládne.Šklebící se

tak použije ctrl+c a ctrl+vŠklebící se

j4ck41
Cracken napsal:
... Jinak jsem někde četl, že Sturma lítal i nějaký děda, který se účastnil války jako stíhací pilot ...

mno pokud si pamatuju - je to uz hodne davno, mozna ze jeste pred Pacific Fighters, a mozna ze to byl jeste prvni Sturm, to uz fakt nevim - tak to ukazovali nejakymu bejvalymu chlapovi z LW a mela to bejt nejaka mise z utokem na bombry ... deda odstartoval a hnedka tocit zpatky na letiste protoze se mu vubec nezdal zvuk motoru, kdyz mu vysvetlili ze porucny motoru fakt simulovany nejsou tak nabral kurz ... kdyz se objevili bombry tak je prej prekvapil tim jak si dlouho pripravoval pozici k utoku a pri samotnym utoku je zase prekvapil tim jak presne strilel

a v ramci samotny reklamy na FB bylo na ofiko strankach vyveseno nekolik komentaru kdy jeden mel bejt bejvalej USAAF stihac rikajici neco ve smyslu "uz nemusim vnouckum obtizne vysvetlovat co jsem za valky delal v Evrope. Ted jim to muzu ukazat" -> ale je to treba brat s rezervou, je to prece jenom reklama

3BAP_Rohlos
VGR_j4ck41 napsal:
... deda odstartoval a hnedka tocit zpatky na letiste protoze se mu vubec nezdal zvuk motoru, kdyz mu vysvetlili ze porucny motoru fakt simulovany nejsou tak nabral kurz ...

CoolCoolCool

clone9cz
To by bylo asi trapný, kdybych tam měl: "S tim befkem, u země, kroutit, Šklebící se...."

http://www.wwii-illusion.net
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,013,877 návštěv