zdravicko, ospravedlnujem sa ak sa to tu uz riesilo, no ja som to tu nenasiel, no ide oto, ze som si v conf.ini nastavil moje rozlisenie 1366x768 (16:9) a tym padom mam v hre na bokoch cierne pasi, a hru mam v malom stvorceku, chcel by som sa spitat ci by sa to nedalo neako natiahnut na celi monitor, pretoze som to uz v jednom videi videl... dik ak sa niekto ozve..
1366x768 ? Nemyslis 1360x768? Jdi do conf.ini a v odstavci [Window]
změň SaveAspect=1 na SaveAspect=0. Změny se projeví ve hře nikoliv v menu hry.
Upravil/a Stoupa dne 25-01-2010 23:32
ano 1366x768.. to je HD rozlisienie notebooku acer aspire 6920G .... a fungoje to... fakt diik milujem ta ! ... teraz to uz vyzera peckovo, zachvilu dojde joystick a mozem ist lietat v plnej krase diiki moc
Me by spis zajimalo jestli neni neaky fix,kdyz mam sirokouhle rozliseni na bombometr,v peshce atd. nemam tam dolní okraj,takze nevidim na rucicku,a nedokazu srovnat spravne zamerovac je na to neco?
Jedine to zkusit opacne dat rozliseni do ctverce (4:3) aby se z elipsy zamerovace stala kruznice. SaveAspect=1. kazdopadne zkus hejbat s hodnotama v odstavci [window] treba na to neco najdes.
Upravil/a Stoupa dne 26-01-2010 17:11
Poprosim o radu.Lietal som na starom monitore na rozliseni 1680x1050,teraz som kupil novy monitor a nastavil som v configu rozlisenie 1920x1080,ale teraz nevidim chatovaci riadok,prepisal som na skusku rozlisko 1680x1050 a tam chat vidim,ale na 1920x1080 nie!!!
Nevim uz jestli to jde i off-line ale zajdi on-line, zapni chat jako kdyz chces neco napsat a mysi + leve nebo prave tlacitko mysi "uchop" tu spodni hranu/linku toho otevreneho chatu a posun to dolu jak potrebujes.
Pak to v tom novym rozliseni udelej stejne a uprav si to abys videl alespon 3 radky.
Tohle "super" rozliseni ti totiz trochu ubere na vysce horizontalniho pohledu a prida po stranach, tak jestli jsi nemel alespon ty 3 radky tak ty ti ted asi zmizely v tom ubrani.
Upravil/a czs_scharck dne 21-07-2010 12:28
313_Vity napsal:
Me by spis zajimalo jestli neni neaky fix,kdyz mam sirokouhle rozliseni na bombometr,v peshce atd. nemam tam dolní okraj,takze nevidim na rucicku,a nedokazu srovnat spravne zamerovac je na to neco?
Stačí před spuštěním IL2 nakonfigurovat 2 řádky v conf.ini, zapnout IL2 Fov Changer a po spuštění v základní konfiguraci užívat klávesami Alt+S, Alt+B, Alt+N.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.