Ahoj všichni nadšenci IL-2, měl bych pár dotazů (nepochybně lamovských) k patchi 4.09m:
Nainstaloval jsem ho na 4.08m, nikdy jsem hru nijak nemodifikoval, nepočítám-li tvorbu misí pomocí UberQuicku. Nové stroje a mapy z 4.09m vidím jen v QMB, UberQuick je nevidí.
A teď k jádru - je nějaká možnost, jak vytvořit mise s novými věcmi pro on-line hraní? S pár kámošema pro zábavu lítáme přes Hamachi, ale ani jeden z nás nemáme tolik času (tátové od rodin), abychom se prokousali a experimentovali s mraky informací k IL2, co jsou na netu. A přitom dřepnout on-line do Avií je taková výzva...
Lze to vůbec zrealizovat? A pokud ano, byl by ochoten mi někdo polopaticky objasnit jak?
Sice nevím co je uberquick, ale zkus ve hře kliknout na full mision uilder a tam si uděláš co udeš chtít. Sice je to zpočátku nepřehledný, ale pak jak pochopíš systém, tak udělš opravdu cokoliv.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
Tempíku dal jsem na tebe a v noci se prokousal Full Mission Builderem, částečně metodou pokus-omyl. Takže mám první single misi s žádanými B-534 na letisku Tri Duby a povedlo se mi ji zprovoznit i v on-line. Teď už jen ladit a doplňovat...
Všem letu zdar...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.