Chtěl bych se zeptat jestli by někdo měl zájem o Saitek Cyborg X. Koupil jsem ho před vánoci, (takže je na něj ještě záruka) a do včera mi ležel ve skříňce, protože jsem byl línej ho připojit a vyzkoušet, což už jak vím byla chyba a mohl jsem ho vrátit. Je jednou použitý a zjistil jsem že na něj nemam pracky Kupoval jsem ho za 930,-, rád bych si představoval asi tak kolem 850,- (nevim jestli je to reálný tak zkuste nebídnout nějak se dohodnem)
Na prodej nějak nechvátám takže když neprodam tak ho holt rukou budu muset přizpůsobit Ende
A co za 800,-? Jednou jsem na něj šáhl a dneska už mam zase Evo protože se mi s nim prostrě nelítá dobře A záruka tam je skoro celý 2 roky asi bez měsíce
Upravil/a Carel dne 11-01-2010 21:17
No, dobrá přesvědčily jste mě že nemá cenu ho prodávat. Asi to prostě neni zboží co koupim a když mi nepadne tak ho prodam ještě za cenu za kterou pořídim něco jinýho, takže ho prodávat nebudu a holt budu muset "naohybat" ruce aby mi do toho pačmáku prostě padnul. Takže prosím smazat nebo zamknout nebo něco
Upravil/a Carel dne 12-01-2010 16:16
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.