Zajímalo by mě, jaké jsou možnosti v rozdávání banánů a vykopávání z mojí vlastní hry (ne žádný dedikáč). Ne, že by mi to přinášelo nějaký požitek, ale kvůli několika lidem (spíše jednomu extra otravnému) by mi to hodně pomohlo. Nejde mi ani tak o prostý příkaz kick, ale o polopatické vysvětlení zacházení s příkazem ban. Ve hře je pouze syntaxe, ale i když jsem vždy zadával cosi, co se tomu podobalo, tak se vykopnuvší a zabanovaný ihned bez problému připojil. Pokud existují i nějaké formy automatizace ohledně těchto (popř. všech) příkazů, byl bych rád o navedení jakým směrem hledat.
Ale jo, to vím. Ale jde mi o to, jestli je nějaký způsob automatizace těchto úkonů, tzn. po každém spuštění abych nemusel zadávat stále se opakující příkazy BAN, ale abych je měl uloženy mimo hru a pak je prohnal konzolou jen jednou po založení hry. Vlastně nebýt snad už legendárního Pavvla, asi bych se tomu nevěnoval
Toppere, nevím, ale předpokládám, že servery mají běžet neustále - čili tam přes LOAD nahraješ seznam debilů (pardon,, IP adres, které chceš banovat) a pak to prostě server drží po dobu, co jede
pokud hostuješ jen občas, holt to po každém spuštěnímusíš buďto nadatlovat, nebo aspoň nahrát přes ten LOAD...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Bé je správně, občas, tak 5krát v tejdnu. Mno doteď mě stále BAN neposlouchá a ikdyž mám IP několika nežádoucích lidí, tak jsou mi tak vlastně k ničemu.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.