November 24 2024 13:20:20
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Prosím o Pomoc při Instalaci...
red fox
[i]Zravím piloti. Snažím se rozchodit hru a mám nějaké dotazy. Budu rád, když mi poradíte. Jsem ve světě počítaču něco jako začátečník...
S pár lidma jsem to řešil, ale nějak se mi to nevede.
Jde o to, že bych si v budoucnu chtěl zahrát online. Mám zakoupenou hru IL-2 Zapomenuté bitvy, IL-2 Kompletní edice (Zapomenuté bitvy, ESA datadisk, Pacific figterd).
Bylo mi zděleno, že po stažení nějaké patche mohu i s touto (Kompletní edice) verzí hrát online?!
Má vrze při spuštění píše "4.04"
Jelikož, jak jsem předeslal, nejsem v těchto věcech neznalý, potřeboval bych radu.
Nejsem si jist jestli mám někde stahnout a nainstal. patch "4.05,4.06,.....4.08 a nakonec 4.09." nebo jaký je postup. Prosím co nejpodrobněji.

Co jsem si zatím stahnul:
il-2_sturmovik_1946_patch_v4.08
il2_1946_server408m
409m
skins409m
pf_404

Je nutno podotknout, že hra již byla dvakrát naintalována a odintalována.....
Také mám problém s ovládáním pohlehu joystikem, ale to snad jindy.
Těším se na to, že mi poradíte a že se uslišíme v boji..

Díky Martin
[/i]
Upravil/a red fox dne 05-01-2010 21:12

606_Temp
Budu stručný, Dokonce bys to tu našel asi 100x i nestručně, když bys hledal.
Sežeň si Il2:1946, napatchuj ji postupně na 4.09 a můžeš lítat online. Z ničeho jiného to nenapatchuješ a nazaůítáš si. Po té co budeš mít Il2:1946, tak klidně ty předchozí vem a zahoď. Na online s nimi zapomeň.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
MK_Paja
IL2-1946 je bohužel kompletnější edice než "kompletní edice". Esli ti to někdo prodal v poslední době, zkus placku za použití vhodných argumentů vrátit.

czs_scharck
[img]http://n2.nabble.com/file/n3138337/il2_1946.jpg[/img] is not a valid Image.
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

clone9cz
manislav napsal:...
Bylo mi zděleno, že po stažení nějaké patche mohu i s touto (Kompletní edice) verzí hrát online?!
Má vrze při spuštění píše "4.04"
...

IL-2 Sturmovik (verze)

Z verze 4.05 bohužel nejde skočit patchem na 4.06

http://www.wwii-illusion.net
Panek
Je to stejně hnus todle. Kolik lidí si už řeklo, já přece nebudu kupovat 1946. Já nechci létat s tou rourou, co je na obalu. Já chci spita a befko a koupí špatnou verzi.

red fox
Jenže já asi bydlím v malinkoměstě Česká Třebová a tady je snad jediný obchod kde mají nějaké hry a to je TESCO.
Dnes jsem celé dopolende chodil po městě a hledal. Nenašel. Jdu si to obědnat někde z netu..

díky všem za Váš čas a těším se na první vzlet.....

Martin

clone9cz
Přastaň chodit po Třebové a zajdi to do Tesca vrátit. Pokud je totiž na produktu uvedeno, že je to poslední nebo kompletní verze (bez adekvátního vysvětlení, že není), tak tě prodejce uvedl v omyl. Tedy, koupil sis něco, co si neměl v úmyslu nakoupit a jsi podle zákona i tak chráněn.

Prodejce tě nesmí uvést v omyl.

Máš tedy nárok na vrácení peněz a to i když jsi program nainstaloval a použil klíč. V zásadě by nemělo dojít ani k reklamačnímu řízení, ale prostému odstoupení od smlouvy. Nejde totiž o žádnou závadu produktu, která by se dala úspěšně vyřešit v rámci reklamace.

To, že to jde nebo nejde lítat po Internetu (skoro není s kym) je celkem nezajímavá věc.

Jedinou výjimkou by snad bylo, kdyby byla kompletní edice prodávána jako sběratelská verze, nebo tak.

http://www.wwii-illusion.net
BP_Tyrl
Il 2 1946 se dá koupit ve verzi 4.07 na nettu za cca 400,-Kč

ZVP_Jindra
Panek napsal:
Je to stejně hnus todle. Kolik lidí si už řeklo, já přece nebudu kupovat 1946. Já nechci létat s tou rourou, co je na obalu. Já chci spita a befko a koupí špatnou verzi.

mas snad neco proti tomu suprstroji?Šklebící se

Rufu
Pokud vlastníš kartu pro obchodování na netu a nevadí ti že nemáš originál placku , tak na Steamu sice skončila akce,ale stále je tam stažitelná anglická verze Il1946 za 10E-250kč

red fox
Díky všem za snahu. Zítra se kouknu ještě někam a když nic tak si ho obědném z netu. Sice místo 400,- zaplatím navíc 100,- za poštovné ale co?!
Jdu si zpět nainstalovat Zapomenuté bitvy na to frknu NeKompletní edici a jdu létat. Mám sice problém s ovládáním pohled "kloboučkem", ale na to si zvyknu.

606_Temp
Zkus zadat do googlu TPB a uvidíš co to poví.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
scat3
ahoj virtuální piloti,
mám rpoblém s patchem 4,09 vůbec nevím jak to nainstalovat mohli byste mi někdo poradit?

scat3
ahoj virtuální piloti,
mám rpoblém s patchem 4,09 vůbec nevím jak to nainstalovat mohli byste mi někdo poradit?

MK_Paja
Při instalaci patche jen zkontroluj "cestu" jestli souhlasí s aktualním umístěním hry, nic víc neporadím.
Alespoň u mě žádné jiné komplikace nenastaly.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,034,882 návštěv