November 22 2024 16:37:57
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Nabídka – X52Pro + pedály + Track IR 4 PRO
Alan Grey
Letošní Ježíšek mě opravdu překvapil. Proto zde mohu nabídnout následující vybavení na prodej. Podrobnosti upřesním zájemcům e-mailem.

Cena: 7000,- Stáří necelý 1/2 rok vše.

[img]http://www.alan-grey-files.ic.cz/image/prosinec/x52pro.jpg[/img] is not a valid Image.

http://www.alan-grey-page.cz/
1stCL_Fucida
X52 a pedály jsou jednoznačné, ale jaký konkrétní model TrackIru to je?
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

LWolf
1stCL_Fucida napsal:

Podle vzhledu TrackIRu a nadpisu vlákna... bych to tipoval na TrackIR 4 Pro Mrknutí

Alan Grey
1stCL_Fucida napsal:

IR Track 4 PRO

310_cibule
Docela mne zaujal ten TrackIR 4 (mám trojku a poslední ovladač na ní nefunguje). Kolik bys za něj chtěl?

Že bych si pro ní dojel do Plzně i s avií... Mrknutí
Upravil/a 310_cibule dne 28-12-2009 11:48
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Rufu
Co ti na něm nefunguje.Všechno běhá jak má.6dof nefunguje pouze u čisté 4.09.

310_cibule
Čau Rufu, je to trochu složitější, ale třeba mi budeš umět pomoci (nebo někdo jiný).

Mám na PC dva OS, XP a Vistu 64. A TrackIR 3 s TrackClipPro.

V ikspéčkách jsem měl až dosud ovladač TrackuIR 4.1.036, lítal ila a všechno šlapalo parádně.

Ve vistách testuju Wings of Prey. Ovladač čtyřka je neumí, ale když jsem nainstaloval i pětku (která je oficiálně podporuje), začal v nich Track chodit. Zvláštní ale je, že pod tou verzí čtyři, pětka můj TrackIR prostě nevidí (žádné zařízení nebylo detekováno).

No, a včera v půl druhé ráno mi ruplo v kouli a rozhodl jsem se, že rozchodím WoP i v ikspéčkách (bylo to kvůli FF v MS SW FF, ale to se mi tu nechce moc rozepisovat).

Pod čtyřkou TrackIR ve WoP nechodil, tak jsem naistaloval pětku (opět jí neviděl). Nicméně od té doby se vezu. Už nechodí ani ta čtyřka, v ničem, tedy ani v ilovi. Nejde vůbec zpustit, hned hází chybovou hlášku (drwtsn.exe). Mnohonásobná přeinstalace a čištění registrů nepomohlo, v půl čtvrté ráno jsem to vzdal a od té doby jsem v těžké depresi.

Odinstalovat už v oládacích panelech není co, ale v nabídce START furt tu čtyřku vidím. Když jí chci pustit, chybová hláška. Ve spuštěných programech DVA (dvakrát) drwtsn32.exe. Je mi smutno...

HÉÉÉÉLP... anybody...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Horrido
No hlavně že je na stránkách Naturalpointu napsáno že TIR 3 s vektorem bude podporovat až verze 5.1 že jo?

drwtsn32.exe je windowsacký debugger...

Vyrvat z USB slotu, smazat ručne všechny soubory, zkusit nástroj od Naturalpointu který uklízí bordel v USB ovladačích http://media.natu...RegFix.exe, načíst poslední bod obnovy woken, který jistě děláš před instalací každého nového ovladače...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
Já vím, Horri, já vím...

Jenže ta poslední verze vyšla v červenci a od té doby nic (myslím, že na mě zapomněli). No, a ve vistách to pomohlo, aspoň trochu.

Tohle všechno jsem dělat. Akorát ten prográmek jsem neznal. Nicméně mi to hlásí No devices detected that needed to be fixed.

Jo, a zálohu mám. Nepomáhá to.

Ale stejně díky. Kdyby tě ještě něco napadlo, budu zavázán.

Rufu
Taky myslím že se na tu aktualizaci naturalpoint trochu vykašlal.
Ještě můžeš zkusit na vymazání magický příkaz do příkazového řádku
regedit-hkey current user-software-naturalpoint (složku naturalpoint smazat)
Upravil/a Rufu dne 28-12-2009 18:00

310_cibule
Už to chodí!!!!!!!!!

Při všech odinstalacíxh se mi to ptalo, zda chci hledat staré oem24.inf (nebo tak nějak) z předchozích instalací a mazat je. A já, trouba, říkal, že ano.

No, a při poslední jsem je tam nechal (tedy v zadané cestě ve voknech nic takového nebylo, ale nešť) a teď to fachá. Prostě je potřeba udělat opak toho, co vokna naznačují. A pak jde všechno Mrknutí

Alan Grey
Vzhledem k tomu, že jsem si ověřil některé ceny a zájem je o samostatné věci, tak zde uvádím aktuální ceny:

Saitek X52PRO - 2600,-

Takže od teď, první zájemce, který napíše na SZ, má přednostní právo. Ceny jsou včetně poštovného. Pokud se někdo dostaví osobně, odečtu od každé položky 100,-
Upravil/a Alan Grey dne 05-01-2010 09:45

Alan Grey
Zůstává
Saitek X52PRO - 2500,-

Alan Grey
Zůstává - Akční cena !!!!!!!!!!
Saitek X52PRO - 2200,-

CSL_Raptor
PM Mrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,017,192 návštěv