Koupim MS Sidewinder Force Feedback 2. Mechanicky stav nerozhoduje, jde mi o jeho elektroniku (ta musi fungovat). Z cenovych duvodu je preferovan nepouzitelny "vrak", napriklad se sjetym ozubenim nebo rozzvykany domacim psikem :-). Nespecha to.
LesniHU napsal:
Koupim MS Sidewinder Force Feedback 2. Mechanicky stav nerozhoduje, jde mi o jeho elektroniku (ta musi fungovat). Z cenovych duvodu je preferovan nepouzitelny "vrak", napriklad se sjetym ozubenim nebo rozzvykany domacim psikem :-). Nespecha to.
Zkus kontaktovat chlapíka s nickem VGR_Rad. Před necelými dvěma roky jsem mu prodával svůj starý Sidewinder FF2. Mám za to, že mi teď ve WC říkal něco na téma, že už ho bude rušit, nebo ho zrušil..ale byl jsem nalitej jak doga, tak to neni úplně jistý Ale bylo by hezký, kdyby ex-můj nejúspěšnější joy ještě posloužil dobrý věci
310_Obluda napsal:
Zdar, nic dle tvých představ nevlastním, ale ze zvědavosti se chci zeptat, jestli to máš na díly nebo to plánuješ jako základ něčeho většího?...
Neco vetsiho, myslenka je udelat delsi paku (az od zeme), k tomu silnejsi motory. To asi bude znamenat vymenit vystupni mosfety, zjistit, co tam k cemu je a dobastlit to tak, aby to fungovalo. Protoze vubec nemam potuchu, jak to v tom joyi vypada a jestli to pujde, nechci kvuli tomu rusit nejaky funkcni.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.