zdravím koupil jsem si joystick MaxFighter F-16u a když chci s ním hrát tak se automaticky naklání nahoru doleva zkoušel jsem kalibrovat ručně a je to ještě horší a když dávám na původní nastavení pořád to samí prosím o radu
Nejsou na spodní straně nějaké jakoby šoupátka? A pokud ano (některé levné joye je mívají) nemáš je posunuté mimo střed? Pokud ano, zkus je dát doprostřed a pak spustit Kalibraci.
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček
No jestli jsi ho nesehnal za velmi dobrou cenu někde ve výprodeji, tak je to špatná koupě. S Geniusem mám nedobré zkušenosti. Nevím jak má F-16 dělané centrování, ale určitě si pohlídej, jestli se ti po chvilce jak kvedláš s klackem neposouvaj ty jezdce samovolně. Pokud jo, tak tam dej zarážku. Nebo zkus před trimováním os posunout ty jezdce směrem kam ti to padá a pak je po vytrimování vrať tak, aby byl výsledek co nejlepší.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.