zdravím koupil jsem si joystick MaxFighter F-16u a když chci s ním hrát tak se automaticky naklání nahoru doleva zkoušel jsem kalibrovat ručně a je to ještě horší a když dávám na původní nastavení pořád to samí prosím o radu
Nejsou na spodní straně nějaké jakoby šoupátka? A pokud ano (některé levné joye je mívají) nemáš je posunuté mimo střed? Pokud ano, zkus je dát doprostřed a pak spustit Kalibraci.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
No jestli jsi ho nesehnal za velmi dobrou cenu někde ve výprodeji, tak je to špatná koupě. S Geniusem mám nedobré zkušenosti. Nevím jak má F-16 dělané centrování, ale určitě si pohlídej, jestli se ti po chvilce jak kvedláš s klackem neposouvaj ty jezdce samovolně. Pokud jo, tak tam dej zarážku. Nebo zkus před trimováním os posunout ty jezdce směrem kam ti to padá a pak je po vytrimování vrať tak, aby byl výsledek co nejlepší.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.