December 27 2024 03:31:56
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy - řešení problémů
 Vytisknout diskuzi
Zase problém
Jaffa
Ahoj určite ste o mě slyšely jenom já mám vždycky nějaký problém
takže problém je vtom že naše letka No. 633 (Virtual) Squadron RAF chtěla lítat na kvalitních serverch s 4.09
Já sem IL-2 1946 odinstaloval i zregistrů sem to vše vymazal.Nainstaloval jsem zpět IL-2 1946 nainstaloval jsem tam 4.09patch pak 4.09skin a nakonec crack
zpustil jsem servry WINGS OVER EUROPE,57TH OPER...TRA...UNI..RAF,BLACK PANTHERS a ani jeden znich nejde píše mi to toto (connection attempt to remote host failed.Reason:connection lost) na každím servru a už neím co tam mam opravovat nějaké nápady pište sem už jsem na dně pls...... help SmutnýSmutnýDĚKUJI ALESPON STE SI TO PŘEČETLY

Maxxis
633_OTU_dzafa napsal:
Ahoj určite ste o mě slyšely jenom já mám vždycky nějaký problém
takže problém je vtom že naše letka No. 633 (Virtual) Squadron RAF chtěla lítat na kvalitních serverch s 4.09
Já sem IL-2 1946 odinstaloval i zregistrů sem to vše vymazal.Nainstaloval jsem zpět IL-2 1946 nainstaloval jsem tam 4.09patch pak 4.09skin a nakonec crack
zpustil jsem servry WINGS OVER EUROPE,57TH OPER...TRA...UNI..RAF,BLACK PANTHERS a ani jeden znich nejde píše mi to toto (connection attempt to remote host failed.Reason:connection lost) na každím servru a už neím co tam mam opravovat nějaké nápady pište sem už jsem na dně pls...... help SmutnýSmutnýDĚKUJI ALESPON STE SI TO PŘEČETLY

crack si tam dej po instalaci a pak to updatuj na vyšší patche :-) !!!

606_Sleeper
tak tak, nejdřív crack, pak update...,

ale nezapoměn si před update 409 zálohovat soubory: mg_snd.dll a mg_snd_sse.dll, které si pak na kopíruješ zpátky...Mrknutí

http://606.klikej.org/news.php
TozziFan
Nevím, nevímZamračený, ale to jestli tam dá crack před nebo po je ouplně jedno. Hra mu jde, jen se nepřipojí na servery jestli chápu dobře.Mrknutí

BP_Tyrl
Já bych místo crack nainstaloval nějakou verzi SM a je po ptákách.

BIVOY
Mno někdo potřebuje na origo 1946 dát patch 4.08 a pak 4.09 .... .

310_Gringo
VGR_BIVOY napsal:

Přesně tak, takhle to mám například já.A Dzafa tam lupnul rovnou 4.09.
Zkus nejdřív 4.08m a pak tu 4.09

Jaffa
310_Gringo napsal:
VGR_BIVOY napsal:

Přesně tak, takhle to mám například já.A Dzafa tam lupnul rovnou 4.09.
Zkus nejdřív 4.08m a pak tu 4.09

Ano to bude nejspíše ono tak já odinstaluji IL-2 i z registrů pak ho zpet nainstaluji dám tam crack patch 4.08 a pak 4.09 atd ...
ale potřebuji link na ten 4.08 kde si ho mam stahnout a díky

606_Temp
zkus napsat do googlu "il2 patch 4.08 download". Já to tak dělám vždycky a vždycky najdu ;-)
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
310_Pip
OMG problem neni ve verzi, ale v tom ze ti nejde pripojit z duvodu zadne odezvy (Reason:connection lost)... nainstalovano mas asi spravne Mrknutí koukni do nastaveni site, zda je vse ok, pripadne zda mas IL2 povoleny ve firewallu. (pokud mas CZ origos tak ten je ve verzi 4.08m staci dat jen 4.09m a skiny a crack a je to v poho)
Upravil/a 310_Pip dne 30-11-2009 19:37

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Jaffa
Pip napsal:
OMG problem neni ve verzi, ale v tom ze ti nejde pripojit z duvodu zadne odezvy (Reason:connection lost)... nainstalovano mas asi spravne Mrknutí koukni do nastaveni site, zda je vse ok, pripadne zda mas IL2 povoleny ve firewallu. (pokud mas CZ origos tak ten je ve verzi 4.08m staci dat jen 4.09m a skiny a crack a je to v poho)

No dobře a kde bych našel to povolení firewallu

BIVOY
To by se tě mělo zeptat samo po 1vém spůštění ILa .

57thMH_Edison
633_OTU_dzafa napsal:
Pip napsal:

No dobře a kde bych našel to povolení firewallu

To povolení firewallu nepotřebuješ, pokud nebudeš zakládat server ty pro ostatní hráče. Proto, aby jsi se připojit ty to nemá žádný vliv. Jinak to je v WIN XP start/nastaveni/ovládací panely/brána firewall/vyjímky/přidat program ...atd. , nebo si založ vlastní online hru a najdeš to na ploše po vypnutí ILa.
Upravil/a 57thMH_Edison dne 30-11-2009 20:21
RUM ZBYSTŘUJE ZRAK A ZJEMŇUJE PILOTÁŽ

Jaffa
ještě jiné nápady já bych zkusil toto odinstaluji IL-2 i z registrů pak ho zpet nainstaluji dám tam crack patch 4.08 a pak 4.09 atd ...

L382_Conan
Trošku jiný problém:
HyperLobby mi spojí jakýkoli serwer, ale vzhledem k nutnosti zadávání cesty při přechodu např. z UI1.2 na UP1.8 jsem si to chtěl zjednodušit zavedením dalšího programu na připojení - Xfire.
Rozchodil se normálně, ale serwer s UP1.8 nepřipojí. Hru normálně načte, naskočí tabulka s oznámením připojení, ale pouze Please weit a dál nic. Má někdo radu nebo zkušenost co s tím?
Ostatní serwery s UI AA připojuje normálně.
Dík!
Upravil/a L382_Conan dne 16-12-2009 15:08

ringlett
Zdravím, zneužiju toto téma

mám trochu problém. V instalaci s mody od SAS, ale i v HSFX mi nejde uložit ve FMB vyrobená mise. A to na všech mapách.

Nějakou tu kampaň už mám na svědomí, takže tady možná problém nebude.

Příznaky jsou jednoduché a postup následující:

nahraji mapu
vložím objekty
dám uložit a ''něco'' se uloží
když chci misi, stále ve FMB, vyzkoušet přes nabídku hrát, nic se nestane
když chci FMB ukončit dá mi hra nabídku zda chci misi uložit ale nic dál se nestane
následně nelze ukončit FMB a musím přes Ctr+Alt+Del ukončit celý program v nabídce ukončení procesů

Už si nevím rady co s tím a zkoušet vše instalovat znovu se mi nechce, asi mi nic jiného nezbude. Doufám že jsem problém popsal dostatečně.

díky za rady

Uzin
ringlett napsal:
Zdravím, zneužiju toto téma

mám trochu problém. V instalaci s mody od SAS, ale i v HSFX mi nejde uložit ve FMB vyrobená mise. A to na všech mapách.

Nějakou tu kampaň už mám na svědomí, takže tady možná problém nebude.

Příznaky jsou jednoduché a postup následující:

nahraji mapu
vložím objekty
dám uložit a ''něco'' se uloží
když chci misi, stále ve FMB, vyzkoušet přes nabídku hrát, nic se nestane
když chci FMB ukončit dá mi hra nabídku zda chci misi uložit ale nic dál se nestane
následně nelze ukončit FMB a musím přes Ctr+Alt+Del ukončit celý program v nabídce ukončení procesů

Už si nevím rady co s tím a zkoušet vše instalovat znovu se mi nechce, asi mi nic jiného nezbude. Doufám že jsem problém popsal dostatečně.

díky za rady

Zcela evidentně chybí v mapách některé objekty. Lze zjistit které to jsou , programem static.ini_checker, který lze najít na AAA :
http://allaircraf...ic+checker
Doufám, žes nezapomněl kliknout na okénko ve FMB, které určuje, že s tím strojem letíš ty.

ringlett
ne nezapoměl
problém je že objekty jsou, nebo by měly být všechny, první co jsem zkusil bylo znovu instalovat mapu a vše k ní

tím programem to projíždím zrovna teď

Uzin
ringlett napsal:
ne nezapoměl
problém je že objekty jsou, nebo by měly být všechny, první co jsem zkusil bylo znovu instalovat mapu a vše k ní

tím programem to projíždím zrovna teď

Někdy nestačí nová instalace mapy, tvůrci map v tom maj někdy hokej, ani nevědí, které objekty jsou nezbytnou podmínkou pro danou mapu, protože některé objekty jsou společné pro více map Mrknutí
Někdy jsem se musel obrátit přímo na autora map. Ku př. agracier a kapteeni byli velmi ochotní.
Upravil/a Uzin dne 16-01-2010 13:41

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,138,760 návštěv