Ahoj, mám tenhle set od Logitechu - ještě jsem s tím nikdy neměl co dočinění ... Kdysi dávno joystick a tím to haslo. V normálu nelétám, takže jsem tím opravdu nedotčený.
Můj problém s plynem je následůjící. Odhalil jsem, že nastavení se dělá u "hotas" ... fajn, nastavil jsem si plyn, ale mohu nastavit jen pravý plyn ... když chci dát levý plyn pro úhel náběhu vrtule, tak ho tam nastavím, ale automaticky se odmaže nastavení pravého plynu ... páky jsou fizicky dvě, ale ve hře se chovají jako jedna :-( ...
Pedála ... v podstatě to samé ... když nastavuju brzdu - nastavím ji na levou nohu. Fajn, pak brzdím levou, ale když dám brzdu pouze pravou, nic se neděje a opačně, nastavím li brzdu pro pravou nohu, pak zase levá brzda nic nedělá (šlápnu-li na ni). Takže ve výsledku ve hře asi brzdí obě kola zároveň, takže mi nejde nastavit, abych pravou brzdi pravé kolo a levou levé kolo :-( ... Směrovka funguje oka ...
Máte někdo typ jak nato (nebo to takhle prostě v této hře jinak nejde nastavit) ? Stáhl jsem si demo, abych viděl o co jde, plnou budu teprve instalovat, ale předpokládám, že omezení v nastavení těchto prvků by tam být nemělo ...
Děkuji, přeji pěkný den, Aleš.
Upravil/a VGR_OTU_Breakpain dne 22-11-2009 16:39
Přesně, jeden plyn, brzdí se obě kola zároveň. U některých typů letadel při pojezdech po vyšlápnutí směrovky má brzdit jen dané kolo, ale asi ani tohle il neumí Na dvojitém plynu snad pracuje team Daidalos
Paráda, to je to co jsem potřeboval vědět - jestli jsem takový amatér nebo to opravdu nejde, tím pádem děkuji a vše vyřešeno :-) .
Upravil/a VGR_OTU_Breakpain dne 22-11-2009 11:51
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.