Zprovoznil jsem Unified Installer Version 1.2 a objevila se mi chyba na nových zaměřovačích 109.
Konkrétně na Bf109E-1,4 a 7, Bf109G-2,4 a 6. Zaměřovač je nesmyslně bokem. Stalo se to někomu taky?
už to tu proběhlo, pořádně pročíst návod z AAA(http://allaircraftarcade.com/forum/viewtopic.php?t=21281). Po nainstalování je třeba ze složky MODS vyházet 7 složek označených červeně, Ze dvou zelených je potřeba jednu přejmenovat(minus před název) a modře označené s minusem, jsou volitelné.
Podle Installation Instructions UI v. 1.2 cituji: „Složky označené zeleně značí, že obě složky nemohou být aktivní společně.
Způsobily by na nových zaměřovačích 109 chybu.
Jedná se o složky AAA_Cockpits_BF_109F_Default“ a “AAA_Cockpits_BF_109F_Freddy“. Složky jsou ve složce MODS
Aktivace či deaktivace se provádí odstraněním či vložením " - " (pomlčky) před jejich jménem. To znamená, že jsou standardně vypnuty. Odstraněním " - " před jménem uvolníš mod.
Já zese pro změnu měl u Befka zaměčovač v levém horním rohu vzhůru nohama a na původní pozici místo něj jenom světelný kříž
EDIT : jako je to nahoře
Upravil/a ZVP_Hekite dne 31-10-2009 11:06
Pokud je zapojen „AAA_Cockpits_BF_109F_Default“ nesmí být zapojen “-AAA_Cockpits_BF_109F_Freddy“ ani „-Cockpits_BF_109_Mod“ a „-Cockpits_BF_109F_Default“
Pokud je zapojen “AAA_Cockpits_BF_109F_Freddy“ nesmí být zapojen „-Cockpits_BF_109_Mod“ ale může být zapojen „Cockpits_BF_109F_Default“
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.