Ahoj
Nainstaloval jsem tento mod :
[MOD] English Career Language Fix (UPDATE 28-08-08)
Stále se ale objevuje ruská azbuka u některých písmen (jména v dynamických kampaních). Nevíte jak odstranit tento problém. Zatím nemám možnost lítat on-line, takže si dávám offline kampaně. Používám Dgen originál co je v IL2 1946. Budu rád za jakoukoliv radu a pomoc
Ahoj, jestli jsi s tím ještě nehnul, zkusím poradit. Máš li tenhle mod nakopírovaný do MODS adresáře jednoduše dotyčný mod smazej, jestli si ho natvrdo kopíroval do DGEN adresáře šturma bude to horší, ale mělo by pomoct přeinstalování posledními patchi od Enjoye. Verze DGEN by neměla hrát roli. Pokud se ti objevuje azbuka ve jménech pilotů najdeš je v Dgen adresáři jako British.dat, Russians.dat atd pokud máš nastaveno v config.ini v locale=cs a máš nemodovanýho šturma Dgen ti načítá British_cs.dat, Russians_cs.dat atd. Jestli máš ale modovanýho šturma (t.j. v podstatě upravený ruský il2fb.exe) ten ať nastavíš v config ini co chceš, načítá British_ru.dat, Russians_ru.atd... K tomu ještě pozor - veškeré znaky s naší diakritikou -ěšščřž...- se ti s modovaným šturmem objeví jako azbuka. Proto musí být třeba místo "á" napsáno UNICODEm "\u00E1" a nebo nahradit znaky s diakritikou. Ještě k tomu modu, vím že něco takového existuje, ale nepřišel jsem na důvod proč něco takového instalovat, když máme Enjoyrovy patche, které obsahují všechny nové dynamické a kampaně a skiny pro ně. Enjoyrovy patche fungují pokud vím s modovaným šturmem bez problémů a Enjoyr za tu dobu kdy patche dělá už vychytal různé mouchy dynamických kampaní spolu s kampaněmi z addonů.
EDIT: chlape, měls tam chybu, že by z tebe nebyl Enjoyr nadšený ... ještě jsem zvýraznil důležité a přidal link
Upravil/a clone9cz dne 04-11-2009 17:17
Zdar Alane.
Něco už jsme před nedávnem spolu řešili v PM,ale zdá se,že to nepomohlo,protože jsi dal dotaz ještě sem. Myslím,že Pavel_K odpověděl stručněji a výstižněji,než já v těch PM - myslím co se týká toho,co způsobuje ten problém s azbukou.
Jaký je Alane stav? Podařilo se to nějak vyřešit?
....za to ostatní,co o mých Patchích napsal Pavel, se trochu rdím (ale přesto mu děkuju ), protože se na DGen žádným odborníkem necítím být - Patche jsou výsledkem práce mnoha lidí (včetně Pavla), kteří jsou mnohem větší odborníci na DGen soubory než já; já to jen sypu dohromady
(a mimoch. ...Alan byl úplně první člověk,který stál u zrodu Patchů, kdysi dávno v roce 2006 a dodnes mu patří mé obrovské díky za to,jak mi tehdy pomohl )
Upravil/a Enjoyr dne 07-11-2009 19:12
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.