Ahoj,jsem novacek a mam il-2 1946 kdyz chci spustit kampan,tak mi pc pine a nic se nestane,zkousel jsem ruzne nastaveni,ale vysledek je porad stejny..
POMUZE PROSIIIIIM NEKDO?
jaaanr napsal:
Ahoj,jsem novacek a mam il-2 1946 kdyz chci spustit kampan,tak mi pc pine a nic se nestane,zkousel jsem ruzne nastaveni,ale vysledek je porad stejny..
POMUZE PROSIIIIIM NEKDO?
K najití problému je potřeba vědet pár věcí. Je to Il-2 1946 čistá,bez datadisků? Nebo s jakými datadisky? (BoE,TLD,Ostfront)? Co jsi do ILa ještě instaloval? Jaká to je kampaň? Jaká verze ILa?
Ale hlavně....(jestli šlo o dynamickou kampaň) - jdi do adresáře hry,najdeš tam soubor .txt , který se jmenuje DgenERROR. Otevři ho a okopíruj sem zhruba asi tak prvních 20 řádků a posledních 20 řádků.
je to cista 1946 4.08m bez datadisku a zkousim prvni misi v kariere,zmacknu let pc pipne a nic se nestane...
tady je ten soubor je to cele
= DGen 4.0.0.9 (01/05/05) =
seed: 4449453
DGen initialization. Side: gb, Rank: 0
MaxBomberSkill=3
Distance=Any
Length=VeryLong
AI=Normal
Missions=Normal
AirIntensity=Medium
GroundIntensity=Medium
SlowFire=5.0
PromotionRate=1.000000
Career ID: Gb1
34
Singapore:Singapore
Inherits Singapore
ReadDB sorties:1
TestWing(f,s): 243Squadron 0 00
Blue skill set: 5 45 5
Red skill set: 1 20 30
Inherits operations from DGen\opsSingapore2.dat
Dangerous areas
Red:2 Blue:1
2
Can't open location file:
DGen\England_cs.dat
Najdi ve složce IL-2 Sturmovik 1946 soubor conf, v něm řádek
locale=cs
přepiš na
locale=en
Budeš mít ale šturma v angličtině. Pokud to pomůže a nastartuješ kampaň, můžeš pak přepsat zpátky na cs.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.