Právě jsem přestal řešit problém s 6DOF ve šturmoviku.
Mám UI 1.1, který funguje následovně 408 MOD ON 6DOF OFF - funguje jako 3DOF
408 MOD ON 6DOF ON - funguje jako 6DOF
409 MOD ON 6DOF OFF - funguje jako 3DOF
409 MOD ON 6DOF ON - funguje jako 3DOF
a rád bych věděl, jestli nemáte už nějaké řešení v rukávu. Zjistil jsem totiž, že nejsem sám, kdo má takový problém.
PS: Člověk by řekl, že se na záměně 3 souborů nedá co zkazit, pokud je ovšem někdo nezaměnil přímo v UI1.1.
Upravil/a clone9cz dne 28-08-2009 11:46
311_BleskovejPodrs napsal:
Me osobne to funguje tak jak ma, popravde bez 6DOFu uz si letani na 408MOD a 409MOD ani nedokazu predstavit...asi to mas rozbity...
Nemas deaktivovanu nektere osy primo v nastaveni TrackIru?
EDIT: Jo a pouzivam UI 1.1.1, treba ti ten posledni 50MB patch pomuze...
Vypínání os při přepínáním 408 na 409 a opětovného zapínání při přepínání ze 409 na 408 bych si asi všiml, nemyslíš ?
Takže !
Máme čisté UI1.1, poslední wrapper, aktuální soubory 6DOF_Tracker_2_0_sHr (nemá význam je znova nahrávat, když jsou totožné), úspěšně jsme patchovali il2fb.exe (409MODS-NO6DOF) na 409MODS6DOF, spouštíme IL2 i TrackIr pod admin právy i na XP a stále nic.
Jsem si 100% vědom, že jsem nikde nic nezvoral při instalaci a pokud by byl někdo na pochybách, tak mi 6DOF jede na 408MOD (raději jsem to v topicu zvýraznil) ... 2 soubory snad vyměnit umím, aby to jelo i ve 409.
UI Patch 1.1.1 to neopraví protože je jeho obsahem tohle.
1. Missing LAL_Rone objects required by the Thailand map
Allows saving Thailand map missions as well as hosting on dedicated servers.
2. Updates to the dlv_Philippines map and fixes spawn areas.
3. Updates to the dlv_Sinai spawn map spawn areas.
4. Updates to map Zuti_Slovenia.
5. Installs missing paintscheme folders for:
Fw-190D-11
Fw-190D-13
Ar-234B-2NJ
Hodit to ze skály jedíně, předchozí verze 6DOF jsem se zbavil přesně podle návodu v přiloženém readme.
OK, takže to byla první možnost, máš to rozbitý... Jen klídek...
Používáš k přepínání IL2 Version Switcher nebo to spouštíš daným souborem .bat? To mi totiž pokud si vzpomínám moc nefungovalo a musím přepínat mezi verzemi přes Switcher...
Protože používám vlastní lepší přepínadlo, tak jsem si pečlivě ověřil, jestli není chyba v něm. Bohužel to nedeje ani s ručnim nakopírováním, originál UI1.1 mám rozbalený do extra složky mimo IL2, takže lze vyloučit jakoukoliv chybu switcheru i těch dávkovejch souborů.
Je to rozbitý, jak už si napsal. Jen prostě pátrám po lidech, kteří něco podobného už vyřešili nebo mají podobnou zkušenost, aby se dala alespon odhadnout přičina.
U mě je to trošku zvláštní - 6DOF normálně jede a najednou z ničeho nic jet přestane (žádné zásahy do hry - jedna mise, jedno offline nebo online jede, po načtení další nejede). Pomůže reinstal "6DOF_Tracker_2_0_sHr" a zase to cca 14 dní jede normálně. Opravdu nevím, čím to je. Mám úplně původní soundmod 0.9 a používám switcher
Takže je to asi tak: 408MOD po nainstalování "6DOF_Tracker_2_0_sHr" jede 6DOF normálně, přepnu switcherem na 409MOD - 6DOF je v pr... a to i po návratu na 408MOD. Přeinstaluji "6DOF_Tracker_2_0_sHr" a 6DOF jede (408MOD). Přepnu na 409MOD-zase nic, reinstaluji a jede i na 409MOD!.
Přepnu zpět na 408MOD a musím opět reinstalit. Takže, aspoň u mě, po každé změně verze reinstalit "6DOF_Tracker_2_0_sHr". Nemodované verze jsem nezkoušel
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.