ILa provozuji na graf. kartě ATi Radeon 4870 Toxic. S ovladači CCC verze 9.3 není vůbec žadný problém. Pokud je ale upgraduji na jakékoliv novější dochází k tomu, že jsou určité části letadel nebo části kokpitů při osvitu sluncem zabarveny do modra až fialova. Nepomáhá ani změna různých nastavení nebo conf.ini. Jediné, co pomůže, je přepnutí z OpenGL na DirectX. Pak je vše OK i s verzí 9.8, nicméně pod DirectX nelze zapnout "Perfektní" detaily pro krajinu, což není zrovná to pravé ořechové Setkal se někdo s něčím podobným, i třeba na jiné GK?
diffuselight=0 sice tenhle problém vyřeší,ale příjdeš o záblesky v kokpitu při výstřelech.
Já jsem podobný problém řešil asi před dvěma týdny (měl jsem fialovou barvu při explozích a výstřelech) a zjistil jsem,že můžu nechat diffuselight=2, ale musíš spustit setup.exe a tam vypnout jednu z položek v nastavování grafiky.Ale teď si nemůžu vzpomenout jakou.Ale myslím že to bylo "Use Vertex Arrays"
Až přijedu domů tak to zkusím a ještě dám vědět.
Upravil/a Wardog dne 26-08-2009 17:06
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.