Dobrý den
Při hraní ila se zcela náhodně a vždy stejně pohne obraz doleva,je to nepatrné cuknutí,cirka o 10 stupnů .Je to velmi rušivé a zvlášt když už máte někoho zaměřenýho tak máte smůlu a protivník štěstí.Měnil jsem ovladače,profiler jsem spouštěl společně na obou jádrech i zvlášt.Blbý na tom je že to cuknutí je mimo definici pevně nastavených pohledů,takže se nedá říci zda odchází HAT.Nesetkal se stím někdo?Tohle reklamovat lze stěží protože to je zcela náhodný.
torr napsal:
Dobrý den
Při hraní ila se zcela náhodně a vždy stejně pohne obraz doleva,je to nepatrné cuknutí,cirka o 10 stupnů .Je to velmi rušivé a zvlášt když už máte někoho zaměřenýho tak máte smůlu a protivník štěstí.Měnil jsem ovladače,profiler jsem spouštěl společně na obou jádrech i zvlášt.Blbý na tom je že to cuknutí je mimo definici pevně nastavených pohledů,takže se nedá říci zda odchází HAT.Nesetkal se stím někdo?Tohle reklamovat lze stěží protože to je zcela náhodný.
Zkus přemapovat rozhlížení na druhý HAT abys vyloučil, že ti ten první neodchází...
...já používám na rozhlížení myšítko na plynovce a to malé tlačítko vedle jako centrování pohledu, takže i kdyby mi pohled uhnul, okamžitě jej srovnám. Vlastně jsem taky řešíl náhodné vybočení pohledu, ale nakonec jsem přišel na příčinu. Rafal, můj freťák, mi tahal za kabel u myši a to jsem vyřešil myší bez káblu.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.