Zdravím pánové,
obracím se na vás s prosbou o pomoc. Včera se mi updatovaly Visty na SP2 a musím konstatovat, že mi to totálně roze***lo PC.
Mám zvukovku na desce, která mi stačí (Realtek) a po SP2 jsem zjistil, že mi nejedou zvuky. Při otevření ovládacího panelu je vidět, že je aktivní pouze digitální výstup, ale ja používám pouze analog s tím, že sluchátka mám připojená na přední panel.
Projížděl jsem všechny možné diskuze, ale řešení jsem nenašel.
Další věc je, že jsem ze zoufalství instalovat všechny možné Realtek ovladače. Pak jsem dal obnovení systému a všechny tyhle instalace mi zůstaly viset v "naistalovaných programech". Nevíte jak to z toho vysekat?
Díky moc za rady.
Vzhledem k tomu, že jsem z toho na zhroucení klidně mi písněte přes ICQ.
No, mne to taky rozjebalo nastaveni zvuku. V podstate slo o totez. Vzadu mam zapojene 5.1 repro, vpredu sluchadla. Indikovalo to jen repro a digital i kdyz byla sluchadla zapojena
Poresil jsem to znovu nastavenim tohoto : [img]http://img89.imageshack.us/img89/7122/realtek.th.jpg[/img] is not a valid Image.
Ted tam sluschadla nejsou videt jen proto, ze je nemam zapichnute. Vse funguje.
U tebe ted dost pujde i o to, ze mas uplne rozjebane ovladace, takze totalne vykillit, znova nahodit jenom jedny, pokud mozno zacit s Realtekem primo od vyrobce desky.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.