October 20 2025 08:47:04
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Letadlo porad zataci do ruznych stran
Lesnoj
Dobry den predem se omlouvam za neznalost v letadlech a za to ze sem zalozil topic kteru uz tu asi je tak nejmin 4x, ale ja sem to nenasel Smutný

Jsem totalni novacek IL-2 a vcera sem nainstaloval IL-2 Sturmovik 1946
po vyberu mise. jsem chtel startovat a vsimnul jsem si ze mi letadlo porad zataci do leva, snazil jsem si to letadlo vyrovanvat pomoci X,Z a povedlo semi odstartovat ale ve vzduchu mi to dela taky tak. V boji vubec nemuzu nic trefit protoze musim kontrolovat jestli letadlo leti rovne nebe ne.
Jak donutim letadlo letet rovne aniz bych musel celou dobu sledovat a vyrovancat to pomoci Ctrl a ALt + sipky ?

Děkuji za odpoved.
Priznam se jsem noob Úsměv

AH_Ronsoc
Ked stiahnes plyn na 50-60 percent ,tak budes letiet rovno! Alebo to bude zabacat mierno . To mas vrtulov!!

606_hayes
mas joystick alebo nie?,
lietadlo neudrzi priami smer, ze ti sa ti stale snazi stupat, alebo ti ho toci do jednej strany v pravo alebo v lavo a vo vzduchu ti pomaly prepadava na jednu alebo druhu stranu?Šklebící se bud konkretnejisi.....

http://606.klikej.org/news.php
AH_Watson
Lesnoj, používáš joystick nebo jen klávesnici ?

310_Podrs
Jo to letadla dělávají, že neustále zatáčí do různých stran, stoupají, klesají...chceš-li jistotu přímé jízdy bez překvápek, jezdi vlakem...

Teď jde o to co způsobuje to tvé "zatáčení"...jestli to je jen obyčejný kroutivý moment od vrtule, špatně kalibrovaný joy nebo to že létáš na klávesnici...

Napiš na čem létáš(joystick ANO/NE), nastavení obtížnosti ve hře, z toho tvého příspěvku bychom museli být jasnozřiví abychom poznali čím to je...Mrknutí

http://www.310raf.com
Lesnoj
Dekuji vsem za projeveny zajem a ochotu mi odpovidat.
Hraju na klavesnici joystick nemam.
Je pravda ze moc leteckych simulatoru jsem nehral, takze u nekodo vypadam asi jako totalni blbec. Chci se to prave naucit a tahle hra me zacina bavit cim dal vic.
Co se tyce toho zataceni tak kdyz startuju tak dam hned motor na 100% a asi to bude tim.

3IAP_Ondro
v pohode, každý raz začínal...

Ak ťa to baví, tak skús investovať a kúpiť si joy, bez toho totiž moc nepolietaš. Podľa toho, čo si napísal je to tvoje zatáčanie spôsobené momentmi vrtule, s tým nespravíš nič (alebo si to zruš v nastaveniach obtiažnosti). Mrknutí

clone9cz
První zasadní věcí je změna trimovacích kláves

Ctrl + sipky jsou naprosto neefektivni na
i k
j l
, .

kterou by si měl provést než se z těch dvojkombinací zblázníš.

http://www.wwii-illusion.net
Lesnoj
Jo no uz sem si to zmenil. Ma nekdo nejaky typ jaky je joystick dobrej pro letecky simulatory ? nemusi to stat 5k kc Úsměvnebo vic

3IAP_Ondro
Joy si treba premyslieť, či budeš kupovať raz poriadny a drahší alebo každé dva mesiace nový, ale lacnejší.

Osobne odporúčam Saitek Cyborg EVO, mám ho už dva roky a funguje perfektne.

Kurtis
Bacha. Teď se to tu zvrhne v souboj o nejlepší džoják a o přednosti/nepřednosti FF Šklebící se

Panek
vobyč džoj se silnýma pružinama (Proboha né JEDNU pružinu u středu). Stějně tě to přestane bavit a šmitec. Když u toho setrváš, tak zkončíš jako já. džoje hudba chlast (ženy na mne serou)

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,314,923 návštěv