November 22 2024 13:50:45
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 1
Kukuloo

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
PROBLÉM, stažené mise z mission4today.com
cima
Prosim, potreboval bych poradit -
z internetu - mission4today.com - jsem stahl soubory novymi misemi. Rozpakoval je a vetsina mi jich nefunfuje. V nabidce jsou aktivni, ale pokud nastavim pilota letadlo atd a chi spustit misi jen to proklikne. Hlavne se to deje u RAF prakticky nestustim jedinou vec - Barma, Evropu, Afriku - proste nic nefunguje.
Nevim uz co s tim delat.
Diky predem za pomoc
Cima
Upravil/a clone9cz dne 15-06-2009 15:36

310_Podrs
To tuším způsobuje nastavení jazykové mutace šturma...pokud máš českou verzi, nastav si v souboru conf.ini (je v kořenovém adresáři hry) verzi anglickou...

Uděláš to tak že řádek

locale=cz

přepíšeš na

locale=en

a uložíš. Soubor conf.ini stačí editovat např. v notepadu a nesmíš přitom mít spuštěnou hru...

http://www.310raf.com
cima
311_BleskovejPodrs napsal:
To tuším způsobuje nastavení jazykové mutace šturma...pokud máš českou verzi, nastav si v souboru conf.ini (je v kořenovém adresáři hry) verzi anglickou...

Uděláš to tak že řádek

locale=cz

přepíšeš na

locale=en

a uložíš. Soubor conf.ini stačí editovat např. v notepadu a nesmíš přitom mít spuštěnou hru...

cima
Pro 311_BleskovejPodrs - mam koupenou verzi il 2 1946 - a mam nainstalovanou Ceskou verzi - kouknu na to a odistaluji to. snat to pujde. Dik za pomoc
pokud by to neslo ozvu se ale jeste jednou diky

310_Podrs
cima napsal:
Pro 311_BleskovejPodrs - mam koupenou verzi il 2 1946 - a mam nainstalovanou Ceskou verzi - kouknu na to a odistaluji to. snat to pujde. Dik za pomoc
pokud by to neslo ozvu se ale jeste jednou diky

Zamračený Ještě jednou si to co jsem psal precti a pořádně..Hru nemusíš odinstalovávat..alespoň ne kvůli změně jazyka..pokud máš nainstalovanou hru v češtině,tak pro to aby se ti spustila v angličtině stačí jen přepis toho jednoho řádku v souboru conf.ini..ale to už jsem psal.. Úsměv

http://www.310raf.com
BIVOY
Pánové nechci zakládat nové téma tak píši zde . Mám echo na TS,ale vzrůstající!!Zvukovku mám OK(v pátek kompetentní osoba koukala)a instalačku TS jsem stáhl od nás a od SVK a ze Slunečnice , ale i po odinstalování a restartu a instalaci na jiné místo v PC mám už v TS vše založené(servry) . V minulosti mi vždy hlásilo moje připojení i jiných , taktéž odhlášení i chybu EROR , nyní klid po pěšině . Jak je manuál na SVK pro TS na to nahrávaní a přehrávaní ,tak jsem to prošel 100x i s LEKKem . Neustále mám echo , tak to mám na manuál , ať Vás alespoň slyším(perfektně) . Jóó a je to od doby co se letěla Malta !! Tak nevím co se mi SAMO UDĚLALO Smutný Smutnýa zase mi Tak a teď babo raď PLS a děkuji předem .

Panek
Jestli mas sluchatka s mikrofonem, zkus připojit jenom mikrofon. Ja mel ve starych sluchatkach "probite" kabely.

MK_Hombre
BIVOY možná ti to pomůže, v položce nahrávání je směšovač stereo dej mu vypnout. Já mněl dávno stejný problém.

clone9cz
Cima, jaké to jsou mise, konkrétně alespoň jeden nebo dva příklady !

Oni to totiž můžou být mise pro neoficiální addony nebo pro BATA verzi 4.09

PS: Poslední oficialní verze je zatím ještě 4.08

http://www.wwii-illusion.net
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,015,956 návštěv