November 21 2024 21:11:53
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 1
Ajvn

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
6dof nechce fungovat
1stCL_Fajlow
Neví náhodou někdo, proč mi ta dioda u trackiru nechce zezelenat, když si přepojím z DOT na VECTOR, abych mohl kejvat i více osami ? Originál parohy teda nemám, to je fakt, ale na brejle jsem si udělal 3 reflexní body v cca stejné poloze, jako to bylo u těch parohů. Faktem je, že jsem s tim měl problém i v době, kdy jsem parohy měl Šklebící se. Jedná se o trackir 4. A nefunguje to jak v nastavení softu od trackiru ani v ilovi. Samozřejmě tam mám zaplou tuto funkci ...
Upravil/a 1stCL_Fajlow dne 12-06-2009 14:56

Panek
Není na 6DOF speciální licenční číslo pro Tir?

Asi mám Pravdu protože já tu mám lístek:

Vector Expansion activation codes

a tam mám dava kody
Upravil/a Panek dne 12-06-2009 17:51

clone9cz
Momentalne se nemuzu mrknout, ale nemas nejak spatne nastavenou citlivost detekce reflexnich bodu ?

Overil si jak je to detekuje vizualne, nebo ne ?

EDIT: Jestli se TrackIR dal poridit bez parohu, tak ma Panek asi pravdu, i kdyz bych toto predpokladal maximalne u verze 3
Upravil/a clone9cz dne 12-06-2009 18:23

http://www.wwii-illusion.net
WT_Horrido
TiR4 ma 6DOF v zakladním balíku.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Fajlow
parohy jsem tam měl. Pamatuju si, že to 6DOF fungovalo jenom v MSFS.

Clone: jako jestli ty 3 body vidí ten soft ? Jo, je to tam všechno a jenom zelený, žádný rušení.

Rufu
Jestli tedy máš origoTir 4 s kodem.Nemáš náhodou nastavenou nějakou jinou klávesu na aktivaci deaktivaci než defaultní?

1stCL_Fajlow
mám to namapovaný na joyi no ..

BP_Tyrl
Já si myslim, že by bylo nejlepší investovat do koupě nových parohů. Dají se objednat solo. Zelených čtverečků se dá dosáhnout mnoha způsoby, ale Track Ir reaguje na pouze na paroží. Onehdá jsem experimentoval s reflexní páskou. Zelené čtverečky se objevili, ale pohyb se nekonal.

1stCL_Fajlow
Tyrle, já už dlouhou dobu používám místo parohů takový ty krokodýlí zuby co jsou na jmenovkách. Ty jsem z ní vytrhnul a nalepil na to šedou r. pásku. S nastavením na osy X a Y to funguje bezvadně. Mám to na brejlích..

Kde se daj v praze koupit samostatný parohy? resp. kde nebudu muset čekat X tejdnů kvůli tomu, že to nebudou mít na skladě..

Panek
Mně 6DOF fungoval i se samodomo udělátkem, na kterém jsem měl nalepenou pásku ze staré reflexní vesty z auta.

Letka 13 Papa
1/MSFS ma originalne podporu 6dof
2/il2 nema originalne podporu 6dof (existuje 6dof mod samozrejme ...je integrovany v AAA UI 1.1 packu)
3/original parohy (teda len ten plechovy sersam) sa normalne nedaju kupit (len ako vector expansion pre tir3,najdrahsi tam je ten papierik s kodom Úsměv

Panek
Jo 6DOF v Ilovi funguje jen, když se nedíváte do zaměřovače "Shift+F1"

clone9cz
1stCL_Fajlow napsal: Originál parohy teda nemám, to je fakt, ale na brejle jsem si udělal 3 reflexní body v cca stejné poloze, jako to bylo u těch parohů.

Jednoznačně jsi tu vygeneroval zádrhel navíc, pokud ti to nefungovalo s originál parohama, tak se to rozhodně nesnaž opravit s nějakejma vlastníma ... obzvlaště pak s přesností jakou popisuješ.

Papa & Panek
už už jsem si říkal, že jste na to přišli. Ovšem při zkoumání, proč to nenapadlo právě mě, jsem v TOPICu narazil na větu:
1stCL_Fajlow napsal: Jedná se o trackir 4. A nefunguje to jak v nastavení softu od trackiru ani v ilovi. Samozřejmě tam mám zaplou tuto funkci ...

Máte sice pravdu a je dobře, že to připomínáte, ale s problémem to zřejmě nesouvisí.

Pak by mě tedy zajímalo, jak to mohlo fungovat v MSFS ?

1stCL_Fajlow napsal:
parohy jsem tam měl. Pamatuju si, že to 6DOF fungovalo jenom v MSFS.

Fajlow, poslední tvrzení si žádá vysvětlení, čas sice rány hojí, ale u techniky to neplatí ... že to "někdy" fungovalo je irelevantní

http://www.wwii-illusion.net
AH_Ronsoc
Panek napsal:
Mně 6DOF fungoval i se samodomo udělátkem, na kterém jsem měl nalepenou pásku ze staré reflexní vesty z auta.

Kua tak preto to tak pobehuje v strede!!! Neviem si ho udrzat v strede !Nema niekto staru verziu 6DOF na ila? Ten soft behal dobre!

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,009,168 návštěv