Lidi potřebuju helfnout něž mě fakt cip střelí.
Lítál jsem předtím na Logitech wingman, paka nebyla špatná,ale vykverlala se a kamarád mi propujčil svuj cyborg evo, pruser je to že je dělaný na Xp a přes visty se pěkně blbě šteluje. Stahl jsem si Fedit, na štelování sil a vibraci, jsem z něho trochu v pasti,ale vibrace z maximálních se mi podařilo dát dolu, jen síly jsou na hovno a zaboha do toho klacku nemůžu dostat pořádný odpor....jak říká Tjurma "je to jak kverlat klackem v hovně"
Další průser je v tom že ten super samokalibrovaci klacek se kalibruje něják divně, protože mi blbě reáguje výškovka, letadlo nejde pořádně přitáhnout a ani na rychlosti ho přes výškovku neurvu do vrtáku....místy s tím nejde ani přistát, jak blbě reaguje.
Už se s tím jebu asi měsíc a jsem z toho do ruda, být můj tak už asi letí oknem.
Nevíte čím to může být, případně jak to vykutit. Myslel jsem si že by to muhl být špatný poťák, ale prý tam jsou optické senzory, tak nevím.
začíná mi to kazit chuť k lítání. Ocením každou radu
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.