November 22 2024 21:24:34
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Saitek Cyborg Evo- 1. tl.
Carel
Právě se mi zlomilo první tlačítko na joy (spoušť) neměl by ho někdo, doma,za drobnou úplatu? Jestli se vůbec dá vyměnit. Joy jinak funguje bez problému takže ho měnit za jinej nechci, už v něm mam drážky na prsty Šklebící se
Dík za nabídky Mrknutí
Upravil/a Carel dne 01-06-2009 20:18

1stCL_Fajlow
tyvole jak se ti to povedlo? Šklebící se .. Teď jsem si to taky zkoušel víc mačkat a to chce sílu jak bejk aby se donutilo tu páčku prasknout ... Úsměv

Carel
To víš já mam ukrutnou sílu Cool zlimola se asi jen horní část protože spodek zatim valí občas ho sice musim zastrčit zpátky ale zatim se to dá, ale nevidim to moc dlouho Smutný

313_Vity
cha cha,stejný problém,kdybyste je někdo měl tak bych si jeden vzal :-),pamatuju si že jsem ho zlomil při letu z P51,když sem mi dostal do zaměřovače Fuck wolf a ja v tom adrenalinu a hlavně sem byl ještě zvyklý na tvrdý Logitech Force 3D pro zmáčkl tu spoušť tak,že jsem se prstama dostal až na knipl,musim uznat že FW dostal pěkný zásah,Joystick ale taky Cool teď to mám provizorně omotane izolačkou Mrknutí je fakt ale že to tlačítko je fakt na hovno Vyděšený

Carel
No já ho dneska lehce poopravil zapalovačem a jak se zdá tak by to zatim mohlo fungovat Mrknutí

606_Temp
Vity napsal:
cha cha,stejný problém,kdybyste je někdo měl tak bych si jeden vzal :-),pamatuju si že jsem ho zlomil při letu z P51,když sem mi dostal do zaměřovače Fuck wolf a ja v tom adrenalinu a hlavně sem byl ještě zvyklý na tvrdý Logitech Force 3D pro zmáčkl tu spoušť tak,že jsem se prstama dostal až na knipl,musim uznat že FW dostal pěkný zásah,Joystick ale taky Cool teď to mám provizorně omotane izolačkou Mrknutí je fakt ale že to tlačítko je fakt na hovno Vyděšený

To je vtip, ne? Myslím tu pasáž o tvrdém zásahu z P-51 Šklebící se nebo už do toho montujou nějaký zbraně? Vyděšený
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
313_Vity
606_Tempik napsal:
Vity napsal:

To je vtip, ne? Myslím tu pasáž o tvrdém zásahu z P-51 Šklebící se nebo už do toho montujou nějaký zbraně? Vyděšený

Nahodou ty kulomety delaj ve vysoky rychlosti pekny bordel Mrknutí

606_Temp
a jakou na to ma vliv ta rychlost? Zamračený
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
FK_Rychtyg
606_Tempik napsal:
a jakou na to ma vliv ta rychlost? Zamračený

Napadla mě naprosto stejná otázkaŠklebící se Ať střílim při 300 nebo při 600 km/h, tak ta ráže je pořád stejná, kde dělám chybu?Zamračený
Upravil/a FK_Rychtyg dne 02-06-2009 23:16

FouET
Kinetickou energii kulky (a tim její ničivost) ovlivňuje rychlost. Samotný výstřel dodá kulce rychlost X km/h. Výstřel v rychlosti 300km/h jí dá rychlost X + 300km/h ...

Panek
Přesně. Útok ve vysoké rychlosti na cíl, který má rychlost menší je "ničivější".
Otázkou je, jestli toto IL simuluje. Zamračený

FK_Rychtyg
Panek napsal:
Přesně. Útok ve vysoké rychlosti na cíl, který má rychlost menší je "ničivější".

Když se nad tím zamyslím, tak dle mého názoru musí být rozdíl rychlostí opravdu dosti velky, aby následný rozdíl v ničivosti byl opravdu znatelný. Při tak velkém rozdílu rychlostí už nepřítele zase nezasáhnu tolik, jako při rychlosti nižší (méně času na míření a střelbu). Další věc je, že IL 2 toto na 90% nesimulujeSmutný
Upravil/a FK_Rychtyg dne 03-06-2009 13:27

313_Vity
FK_Rychtyg napsal:
Panek napsal:

Když se nad tím zamyslím, tak dle mého názoru musí být rozdíl rychlostí opravdu dosti velky, aby následný rozdíl v ničivosti byl opravdu znatelný. Při tak velkém rozdílu rychlostí už nepřítele zase nezasáhnu tolik, jako při rychlosti nižší (méně času na míření a střelbu). Další věc je, že IL 2 toto na 90% nesimulujeSmutný

Nemůžu si pomoct ale když na serveru útočím s P51 nebo P47 třeba v 600kmh na mnohem pomalejsi cil,tak se mi zda ze ty kridla upadaj neak rychlejc Vyděšený

310_Max
Pokud myslíš svoje, tak to docela sedíCool

1stCL_Pison
310_Max napsal:

MrknutíŠklebící se ...Maxi, buď nemáš rád P-51 a P-47 nebo školáka Vityho MrknutíŠklebící se

...i kdyby to IL simuloval, tak těch 300km/h by té střele přidalo cca 10% rychlosti a to by jeden jen těžko poznal...

alfik
Kdysi jsem se o to dost zajímal (a zkoušel) a jsem si jistý že Il toto nesimuluje.
Např. série CFS to simulovala, otázka je nakolik věrně, rozdíl v tom střílet na protiletící a odlétající cíl byl nehorázný. Tam se opravdu vyplatilo předletět formaci B-17tek a na čelňák je rozmašlovat.
Útok na pozemní cíl byl úměrně tomu někde mezi.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

313_Vity
1stCL_Pison napsal:
310_Max napsal:

MrknutíŠklebící se ...Maxi, buď nemáš rád P-51 a P-47 nebo školáka Vityho MrknutíŠklebící se

Smutný

Škoda,že to Il-2 nesimuluje mě se furt zdálo,že to funguje Úsměv
Upravil/a 313_Vity dne 03-06-2009 16:59

1stCL_Fucida
alfik napsal:
Kdysi jsem se o to dost zajímal (a zkoušel) a jsem si jistý že Il toto nesimuluje.
Např. série CFS to simulovala, otázka je nakolik věrně, rozdíl v tom střílet na protiletící a odlétající cíl byl nehorázný. Tam se opravdu vyplatilo předletět formaci B-17tek a na čelňák je rozmašlovat.
Útok na pozemní cíl byl úměrně tomu někde mezi.

Ty jsi útočil na svaz B17 v Mustangu či Jugu? Úsměv

Protože kdyby měla růst síla explozivních granátů z Focke-Wulfů a Befek, tak by to bylo docela špatně Úsměv Nehledě na to, že při čelním útoku jsou exponovány zcela jinak citlivé partie letounů, nežli při útoku zezadu.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

310_Max
1stCL_Pison napsal:
310_Max napsal:

...i kdyby to IL simuloval, tak těch 300km/h by té střele přidalo cca 10% rychlosti a to by jeden jen těžko poznal...

Byla to narážka na P 51. Krom této slabiny (upadávání křídel při vyšší rychlosti a vyšším přetížení) je vynikající. Tenhle "školák" to na nich docela zvládáMrknutí

alfik
Aaale no jasně že jsem zkoušel P 51 Fuči Šklebící se
Zas takovej mameluk nejsem abych se snažil najít rozdíl v tom jak vybuchne granát Šklebící se
Ale nezkoušel jsem to jen na B17, i na jiných typech...
Když jsem v meziročí 2001 až 2003 přecházel na Ila (jak víš online jsem začal lítat až 2004) tak jsem zkoušel hlavně to, jak jednotlivé simy simulují "vychytávky" - motor, vrtule, dráhu střel při střelbě za přetížení... však jsme se o tom dost spolu nabavili Úsměv
Musím říct že jsem na Ila nakonec přesedlal kvůli tomu že Warbirds a CFS na online už skoro nikdo nelítal. Il rozhodně není nejreálnější co jsem zažil, ale v daném období byl jakž takž a oproti CFS měl výhodu že si hráči nemohli své letadlo "vylepšovat" sami.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,018,835 návštěv