Hoj, tak se vyskytl další problem. Jak píšu v nadpisu tak při pohybu track iru se mi obraz výrazně "řeže" v horizonálním směru. Toto jsem pozoroval už dřív, ale nebylo to v takovém měřítku. Zkusil jsem změnit ovladače, ale bez známek zlepšení. Opět za tipy díky
Upravil/a clone9cz dne 25-05-2009 16:22
Jirka ma pravdu, TrackIRem se proste muzes rozhlizet tak rychle, ze se to uz projevi pri vykreslovani.
Idealni kombinaci je rychla grafika, pomaly monitor a prave vypla vertikalni synchronizace.
Tohle se mi dělo po nainstalování nových ovladačů pro Nvidii.A to konkrétně od verze 185.Musel jsem se vrátit ke starší 182.06 a vše je v pohodě.Proč tomu tak bylo nevím,zkoušel jsem postupně všemožná nastavení v ovladačích a výsledek byl stejný,řezání obrazu,přesněji řečeno jako by překreslování v horizontálním směru.
Terpe, i mně se to dělo. A při různých ovladačích a kartách.
Podle mne je to tím, že se tluče nastavení V-syn na kartě (v obecném nastavení i v dané aplikaci) s tím, co máš nastaveno přímo v ilovi. Máš-li kartu s čipem nvidia, nastav to podle Horridova návodu http://vwings.net...?page_id=5
Máš-li ATI, tak nevím.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Jirka napsal:
Zkus zapnout vertikální synchronizaci. (v nastavení ovladače)
clone9cz napsal:
Jirka ma pravdu, TrackIRem se proste muzes rozhlizet tak rychle, ze se to uz projevi pri vykreslovani.
Idealni kombinaci je rychla grafika, pomaly monitor a prave vypla vertikalni sinchronizace.
hoši, domluvte se :)
ale řekl bych, že při pomalém monitoru je lepší tu VS pak mít zapnutou, né ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.