Delší dobu jsem na tomto serveru nelétal, a nyní zjišťuji, že kdykoli se připojím, jsou tam tak max 1-2 piloti. Zkoušel jsem různé denní i noční hodiny.
Že by za to mohl přechod na kontrolvané mody (CRT=2) a lidi to odrazuje? Ale i přesto je mi to divné, tento server měl vždy velkou skupinu stálých návštěvníků...
Jo, je to CRT2. Wings over Europe na to taky dojíždí. Před měsícem natřískáno že se nedalo připojit a teď se tam s bídou potká 5-10 lidí (většinou jsou tam 1-2 )
CRT je sice fajn proti cheaterům (ikdyž nepochybuju o tom, že to občůraj i tak), ale ve chvíli kdy chceš lítat na jednom serveru kde mají např spitfira XIV a na druhém, kde ho nemají, tak si holt musíš vybrat a lidi si vybíraj pohodlnější variantu - chodí tam, kde si nemusí hlídat co mít můžou a co ne.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
Je to škoda, WT-WF je dobrej server, ale bez lidí je i sebelepší server žel k ničemu...
Jinak já to s mody pořešil tak, že mám na compu dvě instalace IL2: jednu standardní (=splňující CRT2) pro online a druhou pro zkoušení různých modů a offline.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.