April 19 2024 05:53:39
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,745
· Nejnovější pilot: Kokes
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS Asfaltoví Holubi - DISKUSE
 Vytisknout diskuzi
Japonsko na AH
Jp-
O mapách jednoznačne rozhodujú traja ľudia Čutora, Enty a Kraken. Myslím, že netreba robiť žiadne zoznamy máp, ktoré treba vyhodiť, upraviť a pod. Ako som sa sám presvedčil admini sú otvorení a prístupní každej novej mape, ktorú stvorí hocikto. Takže nie je problém mapu vytvoriť, poslať adminom a ak bude mapa skutočne dobrá tak ju bez problémov zaradia a autor si môže lietať na mape podľa svojho gusta, ktoré bude možno vyhovovať aj iným závislákom.
Takúto zábavku "na dlhé zimné večery" považujem za konštruktívnu a dobrú pre server.



Právě de vo to dostat tam jenom dobrý nebo lepší mapy, některý podle názoru "většiny pilotů", kteří po objevení některejch map takzvaně hlasují nohama, respektive se odpojí a zůstane tam 5-10 masochistů ikdyž předchozí mapu tam bylo 60 lidí, asi tak dobrý nejsou a skutečně si nemyslim, že všechny mapy na AH jsou geniální, nebo nadprůměrný. Ty který se prostě nelítaj tak bych bez milosti vyhodil.

Jenže jak to vypadá admini zájem na zlepšení nemaj neb ani mapcykle tu nejni na stránkách AH taky ne takže stejně schade Smutný. BTW: bavíme se vo 3-5 mapách, který sou na ho... takže zas takovej zásah by to nebyl a ty by se klidně daly nahradit novejma, nebo předělanejma.
Upravil/a Jp- dne 22-05-2009 15:29
 
1stCL_Fajlow
Jp, skládal si se na server? že jo? tak i tak zklapni Šklebící seŠklebící se
 
Jp-
1stCL_Fajlow napsal:
Jp, skládal si se na server? že jo? tak i tak zklapni Šklebící seŠklebící se


neskládal. pověřil sem příspěvkem ušáka takže krafat můžu Šklebící se
 
AH_Tibor
Škoda, že v súčasnosti nejde web AH (ako vieme napadnutý vírusom), na úvodnej stránke sú jasne zadefinované podmienky zbierky, Čutora to vtedy na SVK nepreposlal celé. Z tých istých dôvodov sa teraz nedostanete k aktuálnemu mapsetu, ale ani tam nie je uvedený úplne presne.
K mapám : Keď je už raz nejaký obraz namaľovaný a páči sa iba menšine, je potrebné ten obraz spáliť, alebo si sadnúť a namaľovať obraz podľa predstáv väčšiny a vystaviť ho vedľa pôvodného. Pre mňa je jednoznačne druhá odpoveď to pravé orechové, preto som písal o tvorbe nových máp, bude viac máp, bude menšia početnosť tých, ktoré sú pre väčšinu zlé a budú menší čas na servri. Diskusia na túto tému tu bola už pred cca polrokom. Výsledkom bolo zdvojenie mapsetov pre Rusko a západnú frontu, s následným upravením týchto máp, aby sa nelietali furt dokola. Dodnes nie sú všetky mirror mapy prerobené, na to holt treba čas a nové nápady. Práve preto nevidím dôvod, prečo by sa nemohli vytvoriť " podľa väčšiny " ekvivalenty k týmto mapám a zaradiť ako druhé sady.
A čo sa týka prevednia máp, keby bolo po mojom, tak by boli mapy oveľa tvrdšie, ciele oveľa vzdialenejšie, let bez plného benálu by nebol možný a každý by si dobre rozmyslel ako bude letieť, kde bude letieť a ako sa vráti. žiadne masomlyny ako teraz. Ale to by na servri zostalo naozaj iba tých päť skalných na oboch stranách.
 
AH_Enty
jak jsem už psal, hlavní slovo na mapách má Kraken jako správce map na serveru. Já mám určitý názor a i ideu, ale pokud Kraken nesouhlasí tak s tím nejde nic udělat. Je to na dlouhé diskuze s ním. Jedna situace již jednou byla a nechci to znova absolvovat.
 
1stCL_Fajlow
Já bych věděl co by s tim šlo udělat, ale byly by potřeba 2 věci. O obou se mluvilo v Pulp FictionŠklebící se
 
1stCL_BlueL
AH_Enty napsal:
jak jsem už psal, hlavní slovo na mapách má Kraken jako správce map na serveru. Já mám určitý názor a i ideu, ale pokud Kraken nesouhlasí tak s tím nejde nic udělat. Je to na dlouhé diskuze s ním. Jedna situace již jednou byla a nechci to znova absolvovat.


coz je v celku problem kdyz, arogantne odmita jakoukoli diskuzi....
 
310_Podrs
1stCL_Fajlow napsal:
Já bych věděl co by s tim šlo udělat, ale byly by potřeba 2 věci. O obou se mluvilo v Pulp FictionŠklebící se


Myslíš letlampu a bandu zfetovanejch negrů? Obávám se že ti jsou už na cestě k Pawlovi... Šklebící se
 
http://www.310raf.com
ivanivanovic
Ono urcita moznost tu je, napriklad generalny bojkot AH servra tak na tyzden. Nie len, blbych map, ale vsetkych map. Mozno by sa potom kompetentnym otvorili oci.
Upravil/a ivanivanovic dne 22-05-2009 18:32
 
MIKA
311_BleskovejPodrs napsal:
1stCL_Fajlow napsal:
Já bych věděl co by s tim šlo udělat, ale byly by potřeba 2 věci. O obou se mluvilo v Pulp FictionŠklebící se


Myslíš letlampu a bandu zfetovanejch negrů? Obávám se že ti jsou už na cestě k Pawlovi... Šklebící se

Pff
 
MK_Paja
Pozitivní je, že se stále najdou jedinci, kteří se trpělivě a v dobré víře snaží, zde prezentovat své podněty a nápady, které by mohly vést ke zkvalitnění poletu na AH. Mrknutí ...

EDIT: pravopis
Upravil/a MK_Paja dne 23-05-2009 22:11
 
MK_KaiN
hehe
 
AH_Enty
S tím bojkotem bych byl opatrný. To se taky můžeme nasrat a serv už vůbec nepustit. Všichni tomu věnujeme dost svého času a tohle mě osobně by dost nasralo a kašlal bych na to se něčemu pro někoho věnovat. A jen bych si lítel na BP a HP a WT. Naštvaný
 
1stCL_Fajlow
Myslim, že zavřením AH se my neposereme. Co pamatuju WT server, tak nikdy nebyl ničim horší než AH server. V neposlední řadě v přístupu adminů. Takže zavřete ten svuj AH server a vraťte prachy těm, co se na něj složili a nebo přestaň(te) trapně vyhrožovat.
Upravil/a 1stCL_Fajlow dne 24-05-2009 19:18
 
AH_Enty
Neser. Serveru věnuju dost času. Já po připomínkách mapy upravil a i vyřadil. Tyhle keci si nech pro někoho jinýho. Zkus si založit vlastní, věnuj mu čas a pak tady plkej. Klidně Ti taky přispěju, když budeš potřebovat. Já na obnovu serveru dal dost peněz a to jen proto, aby bylo kde lítat. A pokud by se to odpojilo (jakýkoliv důvod) tak těch peněz litovat nebudu a nebudu je chtít po nikom vrátit.

Tohle vlákno díky Fajlowi od teď ignoruji.
Upravil/a AH_Enty dne 24-05-2009 19:26
 
1stCL_Fajlow
Šklebící se. Tak, a máme po prdeli ..
Upravil/a 1stCL_Fajlow dne 24-05-2009 19:58
 
MK_Hombre
Ale Veličenstvo, nedovolte prchlivosti cloumati svým majestátemÚsměv
 
FouET
Ať si kecaj, kritizovat umí každej. Dneska sem si udělal první zářez na kniplu a bylo to právě na AH. Díky, že pro nás tenhle server děláte.
 
1stCL_Fucida
FouET napsal:
Ať si kecaj, kritizovat umí každej. Dneska sem si udělal první zářez na kniplu a bylo to právě na AH. Díky, že pro nás tenhle server děláte.


Až těch zářezů uděláš o něco více, tak si uvědomíš, že najednou i tvé požadavky na ty servery budou růst. Že od nich chceš tak nějak víc, než jen "pár lidí letící někde v něčem".

Fajlow napsal na plnou hubu to, co si jistě hodně lidí myslí - jak to na ně působí. Tím nechci tón, kterým to podal, obhajovat, ale pochopitelné to je. Bojkot AH mi přijde jako teatrální gesto, které by sice možná bylo realizovatelné a třeba i účinné - jenže na druhou stranu je dětinské to řešit tímhle způsobem.

Pro mě osobně byly AH nejatraktivnější možná tak před pěti roky - map sice málo, ale takové nějaké osobitější - byly prostě "áháčkové". Dnes je tam značné množství "nic moc" kousků. Jsem si docela jistý, kdyby se 5 - 10 těch nepopulárních map odstranilo, že by popularita serveru vzrostla. Je zcela absurdní a pro mě nepochopitelné, že zde dochází k takovému tónu jednání (tím nemám na mysli Entyho, s tím se o mapách dalo mluvit snad vždycky).
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
 
Rufu
Fajlowe to snad nemyslíš vážně.Už to tu bylo psáno,bylo to dobrovolné .Navíc všichni ti experti co tu píšou ,podívejte se večer na Xfire s plným výpisem servrů.Uvidíte tam ten nic moc servr AH.Do obsazenosti max na 3 místě.I když je blbý že zřejmě momentálně admin nelétá na svém servru víc jak 1 za měsíc.
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

16-04-2024 11:52
To jsou Jaromíre defekty z realtime anti-anti-ads google teroru. Chyba není na tvém přijímači. Už před 3 rokama jsem Chrome definitivně odinstaloval a přešel opět po 20 letech na FF

12-04-2024 16:25
Pořídil jsem si Arctic Liquid Freezer III 360. Poměr cena/výkon asi nepřekonatelný. Uchladilo to 300W po dobu 10 minut.

07-04-2024 21:31
Taky vám v prohlížeči Chrome vyskakují artefakty?

19-03-2024 14:59
Mrknutí

16-02-2024 16:54
1stCL .. forever :-)

15-02-2024 13:46
Chtěl jsem tu napsat výborný fór o České poště, ale mám obavu, že by vám to nedošlo.

02-02-2024 12:17
Nj, na rozdíl ode dneška tehdá ještě nešetřili.

29-01-2024 14:14
Dej vzorek.

29-01-2024 13:41
Rád bych tu napsal pár chemických vtipů, ale bojím se reakcí...

29-01-2024 12:29
Phantom bolševické promo Úsměv https://youtu.be/.
..

34,719,773 návštěv