ahoj panove, vybiram si nastupce sveho pracovniho (velmi oblibeneho) dell precision m70. cena by mela byt do 40k bez DPH.
koukal jsem na dell precision m4400, nicmene by me jeste zajimaly vykonostne srovnatelne booky od HP a Lenova...akorat ty moc neznam, nemate nekdo nejake doporuceni/zkusenosti? dik moc
ps. potrebuji zejmena velky vypocetni vykon, rozumny displej (15,4 min.- koukam do toho cely den), slusna grafarna by me taky neurazila a na vaze moc nezalezi (kdo zna m70 pochopi )
edit:cestin
Upravil/a VGR_cardas dne 20-04-2009 13:44
Já mám s Toshibou zkušenosti dost negativní. Reklamoval jsem notebook třikrát, pokaždé s jinou závadou. Zasílalo se to kamsi do prdele (v Praze opravu nedělají), pokaždé to trvalo skoro měsíc. Za první půlrok provozu byl noťas skoro 4 měsíce pryč. Toshibu never more. Jediné štěstí bylo, že ten počítač byl ségry
Ta moja ma Toshibu uz pres rok a bez zavad. Jediny co bylo blbe ze XP nemaji defaultni ovladace na disk nebo k nejakymu radici a tak jsem si musel udelat special instal cd WinXP s implementovanyma ovladacema abych je mohl nainstlaovat.
Jinak No Problem - zatim
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.