Ahoj všem virtuálním letcům !
Chtěl bych si zase po delší době zalétat (nejen ve Šturmovikovi ale i v HAWX i když nad ním asi zde všichni ohrnou nos) bohužel můj Logitech Extreme 3D Pro už není OK... Vykazuje známou chybu že nejde vychýlit na na jednu stranu, kdyžto na druhou ano. Chtěl bych tedy novou páku ale protože nejsem žádný extra pilot (i když jsem dřív měl letecké simy dost rád) tak asi jen za částku okolo jednoho tisíce korun. Líbí se mi nový Saitek X, máte ho někdo ?
Saitek Cyborg X není vůbec dobrej - přemýšlím na co ho mám reklamovat. Takový vůle neměl ani ten Logshit když byl novej... Jediná výhoda o proti Cyborg Evo je ta že tak neklouže po stole.
Vůli má ve středu určitě větší, než Logitech, o tom žádná, ostatně to je bolest celý rodiny Cyborgů. Jestli ho máš vyloženě vymrdanej, reklamuj ho. Výhod oproti staršímu Cyborgu je tam celá řada. Třeba se už dá docela pohodlně držet v ruce, má dvě plynovky a víc tlačítek.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.