Zdarec, nejde mi vycentrovat pohled, porad se diva nekam na 5tou hodinu, nefunguje rozhlizeni mysi, nepomaha center view. Uz nevim co s tim, zkousel sem reinstal, nove namapovat klavesnici. Dik za pomoc
Upravil/a clone9cz dne 04-03-2009 16:32
zkus zmáčknout f9. Nebo si stáhni od někoho jeho config bo to bude ňáká blbost v nastavení pohledů. Jo taky mi to dělal zablokovanej čludl na hatu, zkus si úplně odmapovat rozhlížení případně vyrvi joy z pc a uvidíš co to dělá.
Upravil/a Jp- dne 04-03-2009 13:00
00Inferno00 napsal:
Zdarec, nejde mi vycentrovat pohled, porad se diva nekam na 5tou hodinu, nefunguje rozhlizeni mysi, nepomaha center view. Uz nevim co s tim, zkousel sem reinstal, nove namapovat klavesnici. Dik za pomoc
Hmm.... u mě známý problém, nedávno jsem řešil upe stejný a nevěděl co s tím je, pokud máš nainstalovaný freetrack jako že si myslím že jo, tak se vykašli na všechno, dělá to on!
Stačí ho pouze nastavit a spustit, potom uvidíš že najednou je problém pryč, jen pokud chceš hrát na myši, tak vždycky budeš muset zapnout freetrack a dát na něm pauzu, jinak ti to bude koukat na 5 hodinu.
Pokud freetrack nemáš tak nevím čím by to mohlo být
Snad tí to pomůže
no tak to je určo on, s kamošem jsme měli stejný problém,dokonce jsem kvuli tomu sformátoval počítatč, protože jsem si myslel že mam něco blbě v registrech a pak jsem to zkusil a tadá
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.