Zdar lidi, už asi rok jen tak lítám na východní frontě s Bf - 109....a nějak mě to přestalo bavit....rozhodl jsem se tedy že si stáhnu IL2 - Sturmovik:1946....tak jsem ho tedy dva dny stahoval přes torrent....dnes po škole jsem vytoužený soubor otevřel....a hle....hraje rusky....celkem mě to jakože zradilo:-( a nevím co mám dělat....když jsem viděl kolik tam je letadel a dalších možností tak jsem na to uplně natěšený ale ta azbuka mě tve....vše dělat po slepu....nevíte tedy jestli je Čeština či alespoň angličtina? Budu velmi rád a zavázán....Dík;-)
Hele Troyi už ti někdo v tvém životě sdělil, že software se nekrade, software se kupuje?
Což evokuje otázku, nejsi ty náhodou TEN Troy McClure "I'm actor Troy McClure. You might remember me from such TV series as "Buck Henderson, Union Buster" and "Troy and Company's Summertime Smile Factory"?
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.