Včera na AH se mi stala zvláštní věc. Letíme na CZ AH, útočí na nás spojenec, kolegu poškodí, mně si všímá až po chvíli. Různě se honíme, poslední co si pamatuju je, že se dostal zhruba na moji šestou, vypálí po mně, já brejknu, slyším jeden zásah asi do trupu, vše je ale naprosto OK a kolem mně najednou čisto, jsem tam sám. Kolega hlásí, že jsem ho prý sundal.
Problém je ale ten, že jsem po něm vůbec nevystřelil! Kolega pak hlásí, že se snad někde v logu se objevilo 100 bodů za sestřel....
Divné...
Stalo se vám něco podobného? (Že bysme do sebe náhodou narazili jsem si taky nevšim)
špeciálka Red Baron 2005.
fiaty verzus gladiátory. obmedzená výška pre boj , max 3000m.
po 10 min, zaznamenaný nejaký pilot v 7000m a píše.
nadávky v TS, a chate: Cenzored.
počas zúrivého boja zistujem , že nejaký červený kolega , čo si vzal moju kamufláž sa mi dostáva na šestku. ha*zl nemôžem ho striasť ani za boha.
V tracku: môj klon si poletoval v 8kilákoch a potom zlietol dole si so mnou vybaviť.
ppp2006 napsal:
Včera na AH se mi stala zvláštní věc. Letíme na CZ AH, útočí na nás spojenec, kolegu poškodí, mně si všímá až po chvíli. Různě se honíme, poslední co si pamatuju je, že se dostal zhruba na moji šestou, vypálí po mně, já brejknu, slyším jeden zásah asi do trupu, vše je ale naprosto OK a kolem mně najednou čisto, jsem tam sám. Kolega hlásí, že jsem ho prý sundal.
Problém je ale ten, že jsem po něm vůbec nevystřelil! Kolega pak hlásí, že se snad někde v logu se objevilo 100 bodů za sestřel....
Divné...
Stalo se vám něco podobného? (Že bysme do sebe náhodou narazili jsem si taky nevšim)
(E)CL/Steiss
to byla srazka skoro urcite..treba ja sem na ne uplnej expert
jen my v rusku tomu rikame taran a dostavame za to metaly..
3IAP_Dryjo napsal:
to byla srazka skoro urcite..treba ja sem na ne uplnej expert
jen my v rusku tomu rikame taran a dostavame za to metaly..
No podle toho jak to nakonec dopadlo tak za to dostavate nejspis drevene truhly a řád soudruha Stalina in memoriam
(Jsem si musl rypnout, sorry, jsem se neudrzel)
Byl-li to vůbec taran, tak to byla desna nahoda, protoze fakt nic nebylo slyset.. To mne na tom zmatlo. No alespon jsem zjistl ze v IL2 jsou tyhle chybky a muzu třeba potkat sveho klona...
310_Gringo napsalTo je ještě pohoda.Já jednou sedal s Obluďákem v tak těsné formaci, že mi ho to připsalo.
Ani se mě nedotkl a plesk -300
Tohle by celou věc vysvětlovalo. Díky.
Upravil/a ppp2006 dne 25-02-2009 10:48
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.