November 21 2024 20:59:10
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 19

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Windows 7
606_Temp
Plánuji vyzkoušet v nejbližší budoucnosti betu těchto nových woken. Máte někdo již nějaké zkušenosti? Jsem tedy zatvrzelým XP uživatelem a nemám zkušenosti ani s Vistama, ale ty "7" chci testnout (vím že jsou to v podstatě Visty na steroidech a jsou skoro stejné).
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Paulus
Dej vědět jak to jede. Počkám si až to bude v češtiněÚsměv

Lavo
7-cka je rychlejsia ako XP takmer vo vsetkom...tiez planujem oskusat,zatial co som precital a popozeral na testy pozitiva dost jednoznacne prevazuju nad negativami..co ma prekvapilo,ze zabera menej miesta ako Vista....

Rennee
2 kamarádi testovali- jeden říká že jsou o ničem( linuxákNaštvaný )
- druhý říká že jsou daleko rychlejší než XP

313_Paegas
Mám je nainstalované (mám dualboot) a snažím se na nich dělat vše, co dělám na Vistách.

Všude je velebena jejich rychlost. Takže co se týká rychlosti, na svém pc rozdíl až tak moc nepoznám (7-ičky vs. Vista). Nic méně jsem 7-ičky nainstaloval na starší notebook MSI (bratrův slaboučký stroj, nezlobte se, ale typ neznám) a tady je rozdíl v rychlosti opravdu viditelný, hlavně při startu a otevírání různých aplikací. Jak jsem se někde dočetl, je to dáno lepším využití operační paměti při startu. (více se dozvíte třeba na ExtraWindows.cz nebo ExtraNotebook.cz či Mojewindows.cz

Ona sama instalace byla velice "rychlá" asi kolem 20minut. Co mne mile překvapilo je, že jsem vůbec nepotřeboval žádné ovladače. 7-ičky si je jednoduše našly samy na netu. Takže po nainstalování páru potřebných prográmků (klasika- antivir, cleanery, vypalovací softy, grabovací softy, prohlížeče, přehrávače atd..) byl počitáč zhruba za 45 minut připravený k použití.

I na změněné grafické prostředí se rychle zvyká. Líbí se mi možnost rotace pozadí pracovní plochy (takže se mi tam střídají po 5 minutách fota ze šturma). Je trochu změněna pracovní lišta, ale spíše k lepšímu. Když se vracím do Vist, občas se ukliknu, než si uvědomím kde jsem.

Co se týká aplikací, zaznamenal jsem páru postřehů.
WMP je novější verze než ve Vistách, ale neumí titulky u AVI!
Skype verze 3.xxx na 7-ičky nejde, ale ty si najdou řešení na netu prostřednictvím Beta verze 4.0
Hyperloby klasicky neukazuje funkční tlačítka, ale to opravíte dle návodu tady (stejně jako možný problém s uložením cesty k exe souboru Ila)
CoD 4 má s poslední verzí DirectX 10 z prosince 2008 artefakty a dost často při online hraní padá (respektive mne vyhazuje PUNKBUSTER, protože se mu něco nelíbí)
...ale to může být dáno nedokonalými ovladači GK

Co, ale vidím jako VELKÝ PROBLÉM je, že při hraní Ila online, s přibývájícím časem klesá FPS!!!!!!! Takže tři starty a je třeba restart, nebo jdu zpět do Vist.
Kdyby jste někdo věděli čím to je, byl bych vám vděčný.
Smutný

PS: pro úplnost
Seastava:
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ (3.00 GHz)
2 x 2.00 GB DIMM 800.0 MHz type DDR2
Windows Vista 32 bit, Service Pack 1 nebo Windows 7 Ultimate 32 bit
NVIDIA GeForce 9800 GTX Driver 715.19
ASUS M3N-HT Deluxe ACPI BIOS Revision 0603
LG L226W(Digital) 1680 x 1050 px
Upravil/a 313_Paegas dne 21-02-2009 12:34

WT_Flan
313_Paegas napsal:
Co, ale vidím jako VELKÝ PROBLÉM je, že při hraní Ila online, s přibývájícím časem klesá FPS!!!!!!! Takže tři starty a je třeba restart, nebo jdu zpět do Vist.
Kdyby jste někdo věděli čím to je, byl bych vám vděčný.
Smutný

Tak zatim je to beta, az toto bude delat final, bude to vetsi sranda

MK_Paja
606_Tempik napsal:
...vím že jsou to v podstatě Visty na steroidech a jsou skoro stejné...
Když už to víš tak nemá cenu zkoušet, nebo se pletu ?

Na W7 64bit mi chodí vše okolo Ila (TS, Hyperlobby, ....). Nezaznamenal sem zvýšení ani snížení FPS. Ovl. pro geforce zatím vyšly jen jediný, pokud vím. Případné problémy řeší "režim kompatibility". Co chodí blbě a asi nikdy chodit nebude, je Audigy 2. Brzy skončí v koši a zapnu integrovanou zvukárnu.

606_Temp
Tak vim, ze jsou postavene na jadru vist, nebo se pletu? Nevidim nejak duvod vypichnuti teto vety.
Audigy2 mam taky Smutný
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

Talbot
No mne sa na W7 64 bit. nepodarilo nainstalovat ovladac na ati 4870 tak,aby pracoval korektne,dokonca sa ten ovladac nedal ani odinstalovat,vzdy ked som chcel vyskusat iny som musel znova preinstalovat win,tymto sposobom som vyskusal asi 5 driverov-bez dobreho vysledku.Tak som presiel na W7 32 bit a ten je bez problemov co sa tyka ati driveru.Il-2mi ide na nom lepsie ako na XP,je rychlejsi ako XP (zatial),skusal som na tom niekolko Dx-10 hier,tie idu rovnako ako na viste.Nefachci mi len jedna vec- DAEMON TOOLS,nejde mi proste na W7 nainstalovat.Co sa tyka problemu 313_Paegasa s klesajucim FPS,mne FPS neklesa.Ja mam na jednom HDD XP a na druhom testujem W7 32 bit.Inak sa uz da stiahnut W7 Build 7022 x86 ktory je ze vraj stabilnejsi,ako Build 7000.

WT_Horrido
Bez problemu. Znatelně svižnější než Visty. Některé úpravy GUI mi připadají z hlediska ergonomie horší než Visty, ale je to beta.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

313_Paegas
....chce te mi naznačit, že to mám pokažené? Zamračený ...to jako format C a všechno znovu?

Maxxis
njn audigy 2 + vista nejdou dohromady, zvuk mě fachal jako v koupelně a nepomahalo vubec nic, soft to nedokazal. Jedu na integrovane zvukovce :-(

606_Temp
Me Audigy2 plat Ex zatim tak nejak facha. Nejsem teda zadnej zvukoznalec, ale sturm, videa i winamp bez problemu (prije mi to stejne jako v XP, ale pravda jsem to nijak bliz nezkoumal)
Jinak po denim pouzivni uz si zacinam zvykat a blue screen jsem mel jen jednou Šklebící se
Zatim jsem spokojen. Rozchodil jsem vse co jsem zkusil (ted se trapim se softem od sony na MP3 prehravac)
peklo je, ze je to uplne jiny nez XP a navic v anglictine. nez ajdu to co chci, tak to nejakou dobu trva.

clone9cz
313_Paegas napsal:
....chce te mi naznačit, že to mám pokažené? Zamračený ...to jako format C a všechno znovu?

... s novejma oknama se uz pouziva windows C:, podivej se do dokumentace
Šklebící se

http://www.wwii-illusion.net
Sicher
Maxxis napsal:
njn audigy 2 + vista nejdou dohromady, zvuk mě fachal jako v koupelně a nepomahalo vubec nic, soft to nedokazal. Jedu na integrovane zvukovce :-(

Zrovna vcera jsem to na Vistach resil (nechtel jsem se smirit s integrovanou zvukovkou), takze posilam svoje dojmy. Zkousel si tyto ovladace? http://www.vista4...ound-cards Vyber ty pro Audigy 2. U me na audigy 1 a vista 32bit SP1 jede vsechno v pohode v konfiguraci 5.1 na analog Genius HF5000, dulezity je ten obsluzny software Creative, kde je "bass redirection" a "synchronize with control panel" (tak nejak se to jmenuje, ted to nemam pred sebou), EAX efects mam vypnute a zvuk je normalni, kdyz pak dam bathroom pak se zvuk zabarvi, takze to vse funguje jako ve winXP, dulezite taky je nejdrive v Creative repro selection zrusit volbu "synchronize with control panel" pak v control panel zvuku v ovladacich panelech rozchodit napr. 5.1 konfiguraci repro a az pote znovu zaskrtnout v Creative repro 5.1 konfiguraci a "synchronize with control panel",

Maxxis
Sicher napsal:
Maxxis napsal:

Zrovna vcera jsem to na Vistach resil (nechtel jsem se smirit s integrovanou zvukovkou), takze posilam svoje dojmy. Zkousel si tyto ovladace? http://www.vista4...ound-cards Vyber ty pro Audigy 2. U me na audigy 1 a vista 32bit SP1 jede vsechno v pohode v konfiguraci 5.1 na analog Genius HF5000, dulezity je ten obsluzny software Creative, kde je "bass redirection" a "synchronize with control panel" (tak nejak se to jmenuje, ted to nemam pred sebou), EAX efects mam vypnute a zvuk je normalni, kdyz pak dam bathroom pak se zvuk zabarvi, takze to vse funguje jako ve winXP, dulezite taky je nejdrive v Creative repro selection zrusit volbu "synchronize with control panel" pak v control panel zvuku v ovladacich panelech rozchodit napr. 5.1 konfiguraci repro a az pote znovu zaskrtnout v Creative repro 5.1 konfiguraci a "synchronize with control panel",

ne ty sem nezkoušel, jel sem na ovladacich z www.creativelabs.com jako doporučeny, strašný.

MK_Paja
Na Audigi2, W7 64bit, se mi, nejen ve šturmovi, náhodně vypíná zvuk(pomůže restart Woken). Ovladače vyzkoušeny nejdříve "default" (přímo od Mrkvosoftu) pak nějaký modifikace, doporučovaný různě na fórech. Výsledek negativní. Stačilo by mi kdyby jel normálně zvuk, na EAX atd. sem ani nepomyslel. Creative skončilo s podporou hádám někde u W98SE !

606_Temp
Takze po tydnu bezneho pouzivani jsem shledal Win7 jako opravdu dobry system. Rychle mi nabiha po zapnuti, programy se mi spousti hezky svizne, zvykl jsem si na ovladani, i ten zvuk s Audigy mi zni dobre, ale je tu celkem podstatne ALE.
Hrat na tom sturma temer nejde. 1. jsem zjistil, ze nektere mapy (hlavne ty, kde je obrovska plocha more a mraky) rozhazuji textury (na hd3850). Jine ovladace, nez 4mesice stare beta nejsou Smutný Jde to sice hrat, kdyz vypnu hardwareshaders, jenze tu je dalsi velke ale a to jeste vetsi.
Nahodne se hra jakoby restartuje. Na online serveru to zpusobi rovnou pad hry, v offline se proste za letu objevi startovaci obrazovka sturma cca na 3 vteriny a pak je to 2/1 ze se hra chytne a proste letite dal, nebo taky uplne spadne.
Tohle "restartovani" je odhadem po 10-20 minutach a dela to jak v openGL, tak v DX verzich sturma.
Asi to bude obdobny problem jako ma 313_Paegas s tim rozdilem, ze jemu se hra zacne cukat az musi sam restartovat a me se to restartuje samo a bohuzel jak a kdy chce Naštvaný

build mam 7022. Takze budu mit holt dva systemy. Jeden na sturma a druhej na vsechno ostatni. Jsem zvedavej na ofic verzi az se objevi.

Panek
To je zvláštní, že W7 + Nv jede normálně. Šklebící se

Talbot
Panek napsal:
To je zvláštní, že W7 + Nv jede normálně. Šklebící se

Ja mam ati a mne to jede tiez normalneŠklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,008,977 návštěv