October 20 2025 08:47:14
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
AAA a Devastator
Uzin
http://allaircraf...highlight=Úsměv

310_Podrs
Pekna diskuze o tom jaky jsou v Northop Grumman kojoti a jak Oleg dostal od jejich pravniku pres gule kdyz chtel namodelovat Devastatora a jeste par letadlovych lodi, ktere byly postaveny v lodenicich, ktere nyni patri NG Co.
Jinak nic...obrazek je pry puvodni od Olega, tohle ero melo puvodne byt uz v datadisku Pacific Fighters...

Ale je to skoda...zase by bylo neco novyho v cem se da virtualne umrit... Smutný

http://www.310raf.com
magot
není AAA a devastator.

Kompletní projekt TBD mám na disku.
Jason Williams tvůrce tohoto letadla mne před časem kontaktoval a dohodli jsme se že bude importován po Avii a Letovu při slovenské základně letka13.Budou dvě verze,Midway a Coral sea+ verze s otočným kulometem, ale pouze jako AI.
Kokpit k tomu není a ani nebude.

Jinak v Northrop jsou ko*oti,to je tutový páč kvůli tomu ani Oleg nevypustil mou milovanou P-61 protože nedostal v Northrop povolení.
Nicméně by byla stejnak jenom AI ...

Takže Northrop budou u obou projektů tak trochu na mne asi nasraný Šklebící se

mag
Upravil/a magot dne 31-01-2009 17:46

3BAP_Rohlos
magot napsal:
Takže Northrop budou u obou projektů tak trochu na mne asi nasraný Šklebící se

mag

Ať se jdou vysrat debilové. Jako kdyby měli mít nějakou újmu..

Co už...Lůza americká..Naštvaný

310_Gringo
magot napsal:
......

Pěkná práceMrknutí

Jo a chlapi, neříkalo se náhodou Devastatoru: Helldiver?
Četl jsem teď jak USS Essex válčila u Filipín a jak jejich piloti sedlali střemhlavé Helldivery...A já nevím co je to za éro.
Upravil/a 310_Gringo dne 01-02-2009 09:36

Lavo
Gringo,Gringo...

Devastator je torpedo bomber , Helldiver mal dve verzie , jednu dvojplosnu a druhu uz len jednoplosnu a islo o strmhlavy bomber...ze vraj teda moc chvalene lietadlo to nebolo....

eman
Devastator byl torpedový letoun používaný na počátku války v Pacifiku, jeho bojové nasazení skončilo bitvou Midwaye, kde měl katastrofální stráty. Nahradil jej Avenger.
Helldiver byl nástupcem Dauntlesu, jednalo se o střemhlavý bombardér a byl ve výzbroji tuším od roku 1944, prý nebyl moc oblíbený.

3BAP_Rohlos
Devastator:

[img]http://airwar.valka.cz/muzeum/usa/tbd1/clipart/b_01.jpg[/img] is not a valid Image.

Helldiver:

[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5e/Curtiss_SB2C_col.jpg[/img] is not a valid Image.

Rozdíl je velkej. V podobě jak jsem ukázal a v použití, jak psali kluci vejš.

310_Gringo
Díky za všeobjasňující informace kluciMrknutí

Občas se v mé totální a neomylné všeznalosti ještě mezírka nejdeŠklebící se

magot
Jinak i Helldiver existuje pro IL2,prakticky je hotov jako TBD ,ale bohužel už byl zaplacen pro 1c užívání a nemůže být poskytnut pro free import
Takže pravděpodobně nikdy nespatří světlo světa páč Oleg ho už nevyužije ... asi ... Smutný
[img]http://old.anitsoy.com/imglib/gallery/military/sb2c-1/SB2C1_norm_1.jpg[/img] is not a valid Image.

310_Gringo
To je věčná škoda..Piloti si na něj sice stěžovali ale stejně ho měli radši jak SBD Dauntless.
Šlo o to, že střelci u Helldiverů měli nejvyšší úmrtnost, ze všech palubních posádek.
Dokonce u Filipín došlo k malinké vzpouře střelců Helldiverů, že už do toho nevlezou, páč je to o držku.Byli to převážně lidi, kteří dobrovolně narukovali do války po Pearl Harboru.
Nakonec se to vyřešilo tak, že piloti řekli, že budou lítat dál i s prázdným zasdním sedadlem.No a střelci lítali dál....Úsměv
Vzpoura skončila tak rychle jak začala.

Fakt mě mrzí, že tyto éra nejsou k dispoziciSmutný
Upravil/a 310_Gringo dne 01-02-2009 12:22

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,314,924 návštěv