Včera na AH se mi stala zvláštní věc.
Sednu do Bf 109E-7, mapa zimní Leningrad 1942. Odstartuji a po provedení zatáčky po startu mi najednou zmizelo letadlo a koukal jsem jen na modrou planinu. Znáte to určitě z full mission builderu když na pilotovatelném letadlu nezaškrtnete při nastavení že má bejt pro hráče. Potom se po nahrání hry neobjevíte v letadle ale přesně v téhle modré planině.
No tak jsem dal refly a čučím jak puk páč mi zmizely i všechny letiště z mapy takže jsem se nemohl nikam již kliknout. Nezbývalo tedy už nic než disconect.
Po opětovném připojení vše v pořádku.
Instalace: Il-2 1946 (verze. 4.08m) + unifid instaler + další efekty a mody který neobsahuje unifid.
Me se treba objevuji letadla z minule mapy ve vyberu v dalsi mape,takze pak vidim na vyber treba v Polsku39 P11 a MIG9FS z mise predtim :-) jednou sem ho i vybral a objevil sem se s nim naletisti,
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.