Kdysi jsem to zkoušel, ale nepodařilo se mi to zprovoznit k bezchybnému chodu. Při rozhlížení mi to skákalo přesně tam, kam jsem nechtěl. Zkoušel jsem to s kamerou Logitech QuickCam S5500, protože v těchto věcech neoplývám nadměrnou trpělivostí, tak jsem to odložil až na důchod. Tím samozřejmě nechci tvrdit že to je k ničemu, jenom se mi to nepodařilo zprovoznit.
Upravil/a fousX dne 08-01-2009 01:56
6DOF rozhlížecí software, kterej potřebuje jen webkameru a takovou vystřihovánku, kterou si přiděláte na hlavu.
Proč ne, oproti freetracku odpadne složitý diodový model...
Zkoušel to někdo? funguje to ?
Nerad bych si nějakým testovním rozházel svůj pečlivě a citlivě naladěný freetrack
S takýmito vecami som sa rozčuloval vyše pol roka. Nikdy nič poriadne nefungovalo či bola web kamera draha,s infra diodami, alebo akakolvek, stále som tam narazil na nejaký problém.Tažko sa to centruje, často sa rozhodia osy prechody niesú plynulé a 6dof robil najväčšie problémi.
Nakoniec som si zrátal kolko nervov a času stráveného pri špekulovaní ako by to bolo naj,ma to všetko stálo, a vyšlo mi že aj TIR sa dá na splátky. Od decembra 2008 som TIR pozitív, a prišiel som na to že to fak nestojí za to trápit sa s wbkami a diódkami a podobnými serepetičkami.
Za 165,97€ máš po problémoch a môžeš si plne vychutnávať let a boje
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.