Zdravím pánové,
jsem již docela zoufalý. Natěšený jsem po x měsících jsem naistalil Il2 s modem (Il2 switcher) a jelikož mám Vista x64, tak jsem byl nucen připojovat se přes Xfire. Bohužel mi nejde se připojit. Po připojení se Il2 spustí a hodí hlášku Connecting to server - Pleas wait, ale tím to konči a můžu čekat do alllůja. Prostě nic.
Zkoušel jsem shodit Avast - nic. Ve Vistách jsem dohodil do Firewallu Il2 a nic.
Prosím tedy o radu ... Díky moc
P.S. u jiných her vše v pořádku tj. spojení se zdaří
Upravil/a 310_McMarty dne 27-12-2008 11:57
A nemáš v xfiru zadanou cestu k jinému staršímu adresáři s Ilem?Protože já mám třeba 3 instalace.Xfire umí jen jednu a jen verzi která je navolená.Takže třeba máš správně cestu ,ale měl jsi pomocí switcheru 4.09 a snažil jsi se spojit na 4.08bm.
310_McMarty napsal:
Zdravím pánové,
jsem již docela zoufalý. Natěšený jsem po x měsících jsem naistalil Il2 s modem (Il2 switcher) a jelikož mám Vista x64, tak jsem byl nucen připojovat se přes Xfire.
..
Já mám taky Vista 64-bit a normálně používám HyperLobby..
Jak říká Horrido, bylo to rukama. Nevím proč ale v Xfiru jsem měl u Il2 v řádku Special Command line nějaké nesmyslné znaky. Vymazal jsem to a fachčí to. Díky všem
310_McMarty napsal:
Zdravím pánové,
jsem již docela zoufalý. Natěšený jsem po x měsících jsem naistalil Il2 s modem (Il2 switcher) a jelikož mám Vista x64, tak jsem byl nucen připojovat se přes Xfire.
..
Já mám taky Vista 64-bit a normálně používám HyperLobby..
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.