November 23 2024 14:09:45
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
pohled do zaměřovače
miky37
Mam malý problém měl sem stáhlý mod, který posunul pohled přímo do zaměřovače, takže sem se nemusel u německých letedel přepínat pryč z kokpitu, jenže sem teď formátoval disky a za živýho boha to teď nemůžu nikde najít, nemáte někdo představu kde to je?)
sím sím ÚsměvÚsměv

311_Tank
Pryc z kokpitu ? Nevim jak u Luftwaffe ale my u RAF si vystacime s namapovanim "toggle gun sight view" defaultne na "Shift-F1" ? Mrknutí

WT_Flan
Ano, v tomto RAF zcela kopiruje LW Úsměv

310_Podrs
Ano, tento MOD vydal Oleg Maddox... Šklebící se

http://www.310raf.com
miky37
311_Tank napsal:
Pryc z kokpitu ? Nevim jak u Luftwaffe ale my u RAF si vystacime s namapovanim "toggle gun sight view" defaultne na "Shift-F1" ? Mrknutí

To asi nevim. Ale v tomhle pohledu mi ale právě zmizí ten kokpit ne, nehledě na to že se mi ten pohled vůbec nelíbý.

Soky
miky37 napsal:
311_Tank napsal:

To asi nevim. Ale v tomhle pohledu mi ale právě zmizí ten kokpit ne, nehledě na to že se mi ten pohled vůbec nelíbý.

Ne ne, když dáš Shift+F1, tak tě to akorát šoupne k zaměřovači, čili např: u spitu tě to dá blíž, u mezku tě to posune na stranu a vydíš celý zaměřovač.

kirsha
miky37 napsal:

jsem už nějaký pátek ze školy, tak téhle nové češtině nerozumím Zamračený. Ať se snažím sebevíc, cos chtěl tímhle říct nechápu. Jakože máš zaměřovač přes celou obrazovku, nebo vypnutý kokpit, nebo že nechceš mít vypnutý kokpit? Nebo něco úplně jinačího?

magot
311_BleskovejPodrs napsal:
Ano, tento MOD vydal Oleg Maddox... Šklebící se
¨
koukám ten Oleg není zas tak špatnej modder ...

BIVOY
Mno ten kokpit Ti zmizí když jedno očko zavřeš a druhé lipneš na okulár (Shift+F1) jak už bylo zmiňováno . A mně se ten pohled moc líbí , když přes něj vidím enemy letiště a ten mumraj a snesu tam jajko VyděšenýVyděšený . Ale na to nepotřebuješ žádný mod , ale namapovat si funkce .MrknutíMrknutíMrknutí

miky37
ehmmmm, dobře ukažme si na něj na imbecila co celou dobu mačká ctrl+f1 místo shift+f1. ÚsměvÚsměv. já to měl z nějakýho záhadnýho důvodu původně nastavený defalutně do mířidel takže sem to nikdy víc neštudoval. Díky za odpověď.

WT_Horrido
Hlavně bacha na Ctr+E Vyděšený
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Jp-
Ctrl+e zapne všechny cheaty to ví každej občas to zkusim zahlásit jen tak pro radost, posledně dokonce dvě oběti na AH, takže i po 7-mi letech ty cheaty furt fungujou. strašný Cool
Upravil/a Jp- dne 18-12-2008 16:43

Tajpan
kua, JP, blahoželám. S! mne ešte jeden chýba a budem esom v zostrelovaní s pomocou cheatov. Šklebící se
PS: vlastne esom som už dávno. ale ten vlastný He111 (do prčič, ako som vedieť že je to akurát ten, ktorému robím cca 20 minút cover) sa do štatistík neráta. MrknutíÚsměv

313_Vity
Jp- napsal:
Ctrl+e zapne všechny cheaty to ví každej občas to zkusim zahlásit jen tak pro radost, posledně dokonce dvě oběti na AH, takže i po 7-mi letech ty cheaty furt fungujou. strašný Cool

Ale prd! Musíš držet CTRL a napsat CHEAT a pak to funguje Cool

FK_Rychtyg
Jp- napsal:

Na AH je to ještě dobré, ale nedávno to napsal nějakej joker na AFW a oběť se také našla, až jsem se celkem divilŠklebící se
Upravil/a FK_Rychtyg dne 18-12-2008 21:48

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,026,272 návštěv