November 27 2024 06:02:27
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Nad Tatrou sa blýská...
Cracken
Ahojte, pokud vás zajímají obrázky z nové slovenské kampaně proti Polsku, mrkněte sem:

http://mission4today.com/index.php?name=ForumsPro&file=viewtopic&t=5191

Pokud se nemýlím, půjde teprve o druhou kampaň pro SVZ, která kdy byla udělána... Už jsem měl dost všech těch spitů, mustangů a stodevítek (nic ve zlým, ale pořád totéž a stejní protivníci), tak jsem se rozhodl přispět taky svou troškou do mlýna. Jak jsem koukal, protipolských kampaní sice pár je, ale žádné omračující množství. Tak snad půjde o příjemné zpestření. Bohužel, než dorazí pravá Avie B-534, musíme si stačit s Gladiatorem. Podotýkám, že půjde o polofitktivní kampaň - dvě mise budou sice věrnější, ale jinak budu trošku volněji pracovat s reáliemi - koneckonců, myslím, že by vás ty stálé doprovody Stuk a pozemní útoky asi brzo omrzely....

Máte-li pro mě nějaké náměty, dotazy nebo připomínky, sem s nimi!

3BAP_Cassius Chaerea
Úsměv Neni lepší něco udělat a až pak o tom mluvit, já vím že Olegův systém je dobrej pro flejmy, ale furt kecat o něčem co vyjde za 14 dnů, po čase omrzí.

A poznal sem desítky lidí co měli plány..., nakonec se ukázalo že to bylo to jediné co měli.

Cracken
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Úsměv Neni lepší něco udělat a až pak o tom mluvit, já vím že Olegův systém je dobrej pro flejmy, ale furt kecat o něčem co vyjde za 14 dnů, po čase omrzí.

A poznal sem desítky lidí co měli plány..., nakonec se ukázalo že to bylo to jediné co měli.

Samozřejmě, ale já už pár misí mám - viz M4T. Ještě jich pár udělám a je z toho kampaň. Koneckonců, pokud mi někdo napíše, co by tam chtěl, rád to zohledním. Někomu dobře poradit je přece těžší než pouze kritizovat.
Upravil/a Cracken dne 18-11-2008 13:31

Cracken
Tak už je to venku, stáhněte si to zde:

http://mission4today.com/index.php?name=Downloads3&file=details&id=90

Pavel K
Ještě jsem si to nezahrál, ale okouknul jsem skiny a musím pochválit kvalitní výběr autorů. A mám prosbu, nešly by přidat české nebo slovenské brífingy? Kampaň si budou určitě chtít zahrát lidi bez toho, aby museli listovat slovníkem. Na Mission4Today je angličtina nutnost ale pro nás co anglicky moc neumíme, by se přeložené brífingy hodily.

Cracken
Ok, souhlasím, udělám to i česky. Slovensky sice ještě pasivně umím (především zásluhou Dempseyho a Makepeacové v 80. letech), ale na slovenštinu si fakt netroufám... Ale pokud by to bratia chceli aj vo slovenčině, není problém, ať to někdo přeloží. Nebo jestli bude Slovákům stačit čeština... Koneckonců, ty brífinky jsou schválně krátký - sám nemám sáhodlouhé čtení v lásce, a pokud má tvůrce literární ambice, rovnou lítám a nečtuMrknutí Zkusím to o víkendu přeložit... A propos, kam to mám dát? Na M4T? Nechci uploadovat znova celou kampaň, takže někam šoupnu jen český překlad.
Upravil/a Cracken dne 04-12-2008 23:20

Cracken
Čeština přidána, stáhněte si ji z M4T, tam, kde je ten download.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,051,310 návštěv