Pokud se nemýlím, půjde teprve o druhou kampaň pro SVZ, která kdy byla udělána... Už jsem měl dost všech těch spitů, mustangů a stodevítek (nic ve zlým, ale pořád totéž a stejní protivníci), tak jsem se rozhodl přispět taky svou troškou do mlýna. Jak jsem koukal, protipolských kampaní sice pár je, ale žádné omračující množství. Tak snad půjde o příjemné zpestření. Bohužel, než dorazí pravá Avie B-534, musíme si stačit s Gladiatorem. Podotýkám, že půjde o polofitktivní kampaň - dvě mise budou sice věrnější, ale jinak budu trošku volněji pracovat s reáliemi - koneckonců, myslím, že by vás ty stálé doprovody Stuk a pozemní útoky asi brzo omrzely....
Máte-li pro mě nějaké náměty, dotazy nebo připomínky, sem s nimi!
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Neni lepší něco udělat a až pak o tom mluvit, já vím že Olegův systém je dobrej pro flejmy, ale furt kecat o něčem co vyjde za 14 dnů, po čase omrzí.
A poznal sem desítky lidí co měli plány..., nakonec se ukázalo že to bylo to jediné co měli.
Samozřejmě, ale já už pár misí mám - viz M4T. Ještě jich pár udělám a je z toho kampaň. Koneckonců, pokud mi někdo napíše, co by tam chtěl, rád to zohledním. Někomu dobře poradit je přece těžší než pouze kritizovat.
Upravil/a Cracken dne 18-11-2008 13:31
Ještě jsem si to nezahrál, ale okouknul jsem skiny a musím pochválit kvalitní výběr autorů. A mám prosbu, nešly by přidat české nebo slovenské brífingy? Kampaň si budou určitě chtít zahrát lidi bez toho, aby museli listovat slovníkem. Na Mission4Today je angličtina nutnost ale pro nás co anglicky moc neumíme, by se přeložené brífingy hodily.
Ok, souhlasím, udělám to i česky. Slovensky sice ještě pasivně umím (především zásluhou Dempseyho a Makepeacové v 80. letech), ale na slovenštinu si fakt netroufám... Ale pokud by to bratia chceli aj vo slovenčině, není problém, ať to někdo přeloží. Nebo jestli bude Slovákům stačit čeština... Koneckonců, ty brífinky jsou schválně krátký - sám nemám sáhodlouhé čtení v lásce, a pokud má tvůrce literární ambice, rovnou lítám a nečtu Zkusím to o víkendu přeložit... A propos, kam to mám dát? Na M4T? Nechci uploadovat znova celou kampaň, takže někam šoupnu jen český překlad.
Upravil/a Cracken dne 04-12-2008 23:20
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.