v popisu zjistis, ze je to jen jednoducha simulace ... ale to sis snad uz precetl (nektere modely jsou presnejsi nez jine, je tedy treba rozlisovat, protoze je konstrukce u nekterych zjednodusena az na uroven bridge builderu )
jestli jsem si dobre vsiml, tak je tech autoru vozitek vicero a mozna si budem moct vyrobit i karu vlastni, zatim jsem to ale jenom stahnul
Upravil/a clone9cz dne 11-11-2008 03:21
Kupodivu jsem se díval nejen na videa, ale přečetl si i popis. "Že je to unikátní tím, že je všechno flexible"
...no nevim, subjektivně mi všechno v tom videu přešlo až moc pružné. Jistě bychom mohli spočítat přibližné moduly pružnosti pro nějakou přibližnou na kamiony používanou ocel a říci, zda to je, či není přitažené za vlasy. Ale přijde mi (z videa od tebe) to fakt trochu moc. Ale třeba nějakej nakladač tam vypadal fajn, ten se ani nehnul
Co jsem viděl u toho videjka Antonova tak výškovka nefunguje jak má ve skutečnosti, to letadlo se zdá dynamicky stabilní. Hezky je to vidět při tom startu když letadlo zvedne čumák a výškovka se okamžitě vrací do střední polohy a zůstává tam. Takhle to opravdu nefunguje...
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
No, je to zajímavá šílenost
Jen mi všechny auta utíkají doprava, letadlo nahoru a lodě nikam
Osobáky jsou moc živé, furt su ve škarpě, ale ta tatrulka 8x8... mňam
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček
podle toho videa se mi zda, ze tam ma nadefinovanej moc malej modul pruznosti a malou hmotnost objektu...trosku mi to pripomnelo bridge buildera.
nakoupil sem piva, stahnul Pontifex II a ted nakropenej mam obavu jestli pudu zejtra do prace nebo budu celej den stavet mosty.
dik za inspiracku Upravil/a 1stCL_SaBot dne 11-11-2008 22:20
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.