November 23 2024 14:41:39
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 1
alfik

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Bombry atd
WarezBoss
Zdravím naěel jsem oto m mnoho tpicu jenže nikde nebyl navod jak nato prosím chtěl bych si dat do hry nové bombardéry nake velike s hodne strelci atp jenže nevím co vše stáhnout a co dál prostě jak nato prosím o radu děkuju. (Rači se zeptám než abych musel přeinstalovávat hru)

czs_scharck
Zaregistrovat na tomhle fóru: http://allaircraf...67ba59e3af

Do tvýho mailu ti příjde potvrzovací mail s aktivačním linkem.

Pak , až budeš zaregistrovanej tak sosni odtamtud tohle: http://allaircraf...php?t=7688

Doplní ti to do hry, nový efekty, mapy a letadla.
Je v tom přepínač na 4 verze Ila. Takže i Slovensko.

TO VŠE ALE ZA PŘEDPOKLADU, ŽE BYL U TEBE JEŽÍŠEK DŘÍV NEŽ U NÁS OSTATNÍCH A MÁŠ UŽ IL-2 1946 ver. 4.08m.
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

WT_Schmouddle
Chtělo by se říci...RTFM...Také ten psaný projev...strašné.

Ale nevadí. Ty jseš ten typ co to potřebuje...Běž na allaircraftarcade, stáhni si unifed pack a nainstaluj ho pres cistou 4.08 (tedy instalaci 1946ky)
Všechno bude fungovat, včetně těch bombardérů.

[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
magot
takže není šance tady v tomto vlákně sehnat nějaký bombry s oranžovou podšívkou ?!?!*

... a já se tak těšil ...

HP_Clo-Clo
magot napsal:
takže není šance tady v tomto vlákně sehnat nějaký bombry s oranžovou podšívkou ?!?!*

Já jsem ho koupil v Prostějově u Žebráka .... a nestál mnoho ... Šklebící se

http://www.hanackaperot.ic.cz
Baron Von Drap
Dobrý den jsem tu nový a měl bych otázečku

mám il-2 1946 a na to sem stáhnul ten comunity patch ,viz výše a otázka je ,že když hrajete coop mise tak letíte ve welingtonu a já ho nemohu najít tedy pokud tam je.

a prosím vás napište mi kde píšete jaký je rozdíl mezi 4.08 a 4.09 atd
však mi určitě rozumíte
děkuji

BP_Tyrl
Oni ve Welingtonu nelítají. Ten ve hře není. Lítají v Betyně omalované na Welouše.
4.08 je aktuelní poslední patch, na němž běží 99% online serverů.
4.09 je doposud oficielně nevydaný patch, jenž obsahuje pár nových map. Mapř. famózní Slovensko.

Holt
Ne Wellington v Il2 opravdu není... většinou ho, při speciálkách nebo coop misích, které někdo pořádá, simuluje japonská G4M Betty ( i s tím řízením vpravo Šklebící se).

Co se týká 4.08 a 4.09 liší se od sebe především spoustou nových map a možná pár letadel. Většina serverů, ale jede pořád na 4.08. Pokud chceš lítat 4.09 stačí si ve složce, kde máš uložený Il2 AAA unifed pack, najít spouštěcí soubory označené jako 4.08, 4.08 with Mode a 4.09b a zvolit si ho.

Edit: Tyrle jak ty to děláš...VyděšenýŠklebící se
Upravil/a Holt dne 16-11-2008 20:10

clone9cz
magot napsal:

jediny oranzovy ero byla snad king cobra pinball

http://www.mudpon...index.html
o jinem, a jeste ke vsemu bombru, vubec netusim

http://www.wwii-illusion.net
Rufu
clone9cz napsal:
magot napsal:

jediny oranzovy ero byla snad king cobra pinball

http://www.mudpon...index.html
o jinem, a jeste ke vsemu bombru, vubec netusim

No ještě tu je min F6F oranžová se zeleným ocasem a N1k2 George cvičnáŠklebící se

Hoper
pro Rufu - ono vlastně teoreticky všechny japický prototypy...

a přemýšlím, jestli nebyla oranžová i nějaká B-24 co by tahač cvičných cílů (nebo co to bylo)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Rufu
Šklebící seJe otázkou zda chtěl tohle magot vědětŠklebící se Ale když už se clone chytnul tak jsem přidal svou trošku do mlýna .Ty jseou udělaný do Ila jako skiny.

clone9cz
jo, ten tahac cilu by to byt mohl taky, vetsinou se ale pouzivaly jen oranzovy rozlisovaci znaky, nikoliv cely oranzovy era

http://www.wwii-illusion.net
BP_Tyrl
Celý oranžový éra používali Japonci v leteckých školách. Potažmo jak se blížil konec, začli docházet éra a kantoři, mohla se některá oranžová objevit i na bojišti.

Re:633_Holt, Číhám a předbíhám.Mrknutí

Baron Von Drap
mám trošku problém -nahrál sem il-1946 + ten mod co je tu nahoře a všechno šlo v pohodě ,ale ted mi to dělá

nejde autopilot -zapnu a a ono nic a přitom se ukáže vpravo ,že jsem ho zmáčkl

odhození pum mi nejde mám je na alt a nic u he-111 funguje

nejde mi otáčení střeleckých věží myší u he-111 bez problémů

já si nevim rady Smutný

eman
Poté co jsi nainstaloval Il 1946, "opatchoval" jsi jsi jej před instalací Unifield sound modu patchem 4.08? Nevím jestli to má vliv na tvůj problém, ale jen tak pro pořádek...

Rufu
Baron Von Drap napsal:
mám trošku problém -nahrál sem il-1946 + ten mod co je tu nahoře a všechno šlo v pohodě ,ale ted mi to dělá

nejde autopilot -zapnu a a ono nic a přitom se ukáže vpravo ,že jsem ho zmáčkl

já si nevim rady Smutný
řešení existuje,ale mě ten problém nepotkal.Myslím že pomohla opětovná instalace AAA mod packu.

Lekk
Nejsem patch mág jako ostatní - ale popišu ti co jsem prováděl a kdy a jak to šlo.

Předně pokud chceš mít stále dostupný i ofiko servery je potřeba naklonovat ILa 4,08m pro ruzné verze.

Dělá se to jednoduše - celou složku s ILem ve složce UBISOFT nakopiruješ hned vedle pod názvem např. IL2AAA

Pak začneš experimentovat a na tu novou složku AAA budeš pouštět všelijaké patche a budeš testovat.

nezapomen že origo CD s IL1946 je ve verzi 4,06m..takže napřed musíš nasadit 2 patche. (4,07+4,08).

AAA mod pack je opravdu bez problemu a stačí jej jenom mít v jedné složce pokupě a zbytek už se ti rozbalí...měl bys tam mít pak přidané všecky nové mapy, které za to stojí, včetně podpory 6DOF kabin bombru, nových letadel a hromadu dalších podobných "zbytečnosti", které nám hru tak "degradují" Šklebící se

Při samotné instalaci AAA modu sem na žádnej problem nenarazil - vše zabralo cca 5 minut a krom nutnosti se zaregistrovat na stránkách allarkade a následného stažení cca 1 giga dat ve 4 filech, bylo vše až neuvěřitelně jednoduché.

A to sem patchová LAMA.

Bomb door se otvírá "plyn20%" - povelem...aspon u mosquita.

Enjoy it.Mrknutí
Upravil/a Lekk dne 18-11-2008 10:20

Holt
VGR_Lekk napsal:
Bomb door se otvírá "plyn20%" - povelem...aspon u mosquita.

Enjoy it.Mrknutí

Ty, Lekku a není to otevírání BombBay Door náhodou na plyn10%... Aby pak nedošlo k omylu a chudák nemusel zas přeinstalovávat celej mod pack Vyděšený

Baron Von Drap
tak chyběl mi 4.08 patch takže díkes Úsměv

a to s těma bombama -já zapomněl otevřít pumovniciSmutný takže díky za radu,před tim se otevírala automaticky,ale budiž.Zamračený

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,026,593 návštěv