|
ADW WAR (DS based virtual war)
|
| rudidlo |
Přidané 25-11-2005 09:07
|

Diskutující

Příspěvek: 2447
Založený: 29.09.05
|
Tak jsem na vlastní kůži pocítil, jaké to je, když při prvním útoku s přebytkem rychlosti příjde pilot nad nepřátelským územím:
"Při útoku na nádraží ve Smolensku - flak střední a i když se jedná o pozici mezi třemi letišti, mezi domy se dá celkem dobře zmizet. Předpokládal jsem, že bude slabší flak nad městem Yartsevo, kterým vedou také koleje a mělo by být zásobovacím městem. Bohužel jsem nenašel nádraží (je-li tam nějaké), ale kousek od města stály dvě kolony se smrtícím flakem. Po ztrátě ovládacích prvků jsem musel ven a byl jsem zajat. Velikost města nutně nesouvisí s nebezpečím, které tam na vás číhá."
Upravil/a rudidlo dne 16-05-2006 16:41
|
| |
|
|
| rudidlo |
Přidané 26-11-2005 20:06
|

Diskutující

|
Dnes jsem letěl za letadlem, které jsem uviděl na horizontu v nízké výšce. Letělo nízko u země. Bitevník, pomyslel jsem si. Ve chvíli, kdy jsem si byl maximálně jist zásahem jsem spustil střelbu. A stále jsem přemýšlel, co je to za letadlo. Zásahy šly od ocasních ploch přes bok letadla a levé křídlo. Až po přistání jsem zjistil, že se jednalo o La-7. V té chvíli se mi rozbušilo srdce podruhé. Nestává se zase tak často, aby anton potkal Lavočku ze šestky... |
| |
|
|
| WT_Flan |
Přidané 27-11-2005 15:51
|

Uživatel

Příspěvek: 1824
Založený: 30.09.05
|
Ano, pro bitevnika v nemeckem podani na adw je to skutecne temer vyloucne. Zvlast kdyz se lita v F-8, o kterych jsem si myslel, ze je mate taky.
|
| |
|
|
| Jirka |
Přidané 27-11-2005 20:15
|

Uživatel

Příspěvek: 1554
Založený: 02.11.05
|
ADW vypadá, že je skutečně ještě beta.
- ve hře nám to nakonec přidělilo jiné letadlo, než jsme si vybrali při registraci.
- asi polovině lidí od nás nepřišlo heslo do systému. Některým až po použití funkce Lost Password.
- točí se tam pořád jedna mapa dokola. Za poslední týden modří cca třikrát vyhráli a výsledkem byl restart mapy.
- podle některých responsů nejede správně zásobování letišť
Nicméně úrověň pilotů je poměrně dobrá.
Upravil/a Jirka dne 27-11-2005 20:16
|
| |
|
|
| rudidlo |
Přidané 27-11-2005 21:20
|

Diskutující

|
Jirka EAF310 napsal:
- ve hře nám to nakonec přidělilo jiné letadlo, než jsme si vybrali při registraci.
Vy jste si vybrali planeset a na vašem letišti nebylo ani jedno z těchto letadel?
Jirka EAF310 napsal:
- točí se tam pořád jedna mapa dokola. Za poslední týden modří cca třikrát vyhráli a výsledkem byl restart mapy.
Možná jsem si toho nevšiml, ale modří někdy dobyli Vitebsk? Pokud máš na mysli to, že se nezměnila linie fronty, tak k tomu může klidně dojít.
Jirka EAF310 napsal:
- podle některých responsů nejede správně zásobování letišť
My jsme to už zkoušeli a bez problémů (nevím jak na červené straně, tam to asi závisí od plnění plánu pětiletky )
Jirka EAF310 napsal:
Nicméně úrověň pilotů je poměrně dobrá.
Zvláště si dávejte pozor na síhače z U2 a PR. |
| |
|
|
| Jirka |
Přidané 28-11-2005 07:53
|

Uživatel

|
- s těmi letadly je to prostě smůla. Místo Lavoček nám systém přidělil Yaky.
- Co se týče mapy, už několikrát za poslední týden zbyla červeným poslední letiště. Třeba zrovna včera. Ráno červení živožili už jenom na malém plácku no a zhruba za dvě hodinky jsem se kouknul na mapu a fronta byla zase uprostřed mapy. Všechna červená letiště měla zásoby na maximu.
|
| |
|
|
| rudidlo |
Přidané 28-11-2005 08:08
|

Diskutující

|
Jirka EAF310 napsal:
- s těmi letadly je to prostě smůla. Místo Lavoček nám systém přidělil Yaky.
A vy nemáte Yaky v planesetu?
Jirka EAF310 napsal:
- Co se týče mapy, už několikrát za poslední týden zbyla červeným poslední letiště. Třeba zrovna včera. Ráno červení živožili už jenom na malém plácku no a zhruba za dvě hodinky jsem se kouknul na mapu a fronta byla zase uprostřed mapy. Všechna červená letiště měla zásoby na maximu.
Tak u nás modrých je to se zásobami na letištích na štíru. Holt je rok 1944 |
| |
|
|
| Jirka |
Přidané 28-11-2005 08:32
|

Uživatel

|
No, já spíš myslím. že je jsou dvě možnosti. Buď na tom hoši ještě makají a mají hotovou jen jednu mapu. Nebo díky tomu, že se ta mapa tak rychle točí to prostě nechávají jen párkrát dokola.
Nicméně mě to ani tak nevadí, protože to lítáme hodně málo a navíc mě jde hlavně o to, že jsou tam fakt dobří piloti. I ty souboje mi připadají takové nějaké kultivovanější oproti běžným DF serverům. A nakonec i s tím Jakem se dá něco udělat, pokud se s ním lítá jak je stavěnej a pokud má člověk dobrého pilota do dvojce. Takže musím říct, že i přes všechny nedostatky jsem si adrenalinu a zábavy užil dost. A nic víc od toho ani nechci. Na celou válku už mi jaksi nezbývá času ani chuti. |
| |
|
|
| WT_Schmouddle |
Přidané 28-11-2005 09:13
|

Uživatel

Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
Nám z Schlachtverbandu WT se už několikrát stalo, že jsme zaútočili na kolonu náklaďáků hluboko v území sovětů a byli vlastní - já jsem si takhle vysloužil banána. Je to pěkně debilní, protože útok na kolonu krytou šílenym flakem je sebevražda (onehdá jsem v 2500m přes celého fokáče získal PK prvním zásahem od M16, OMFG) a z 3500 nepoznáš čí ty autíčka jsou.
Maj na tom co dodělávat.
Další blbost vidím ve změně letišt - fronta se pohybuje a když rusáci převálcujou naše letiště, tak nás to hodí do A15 - výsledkem je minimálně jeden vyhlídkový let přes osm - deset čtverců. Logické by bylo, kdyby systém přesunul letku na letiště nejbližší frontě, tak jako ve skutečnosti. |
| |
|
|
| WT_Horrido |
Přidané 28-11-2005 09:30
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
|
Je to stale betatest takze chyby jsou soucasti letani.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
| |
|
|
| Jirka |
Přidané 28-11-2005 14:10
|

Uživatel

|
- Začetl jsem se do ADW fóra a našel jsem tam dvě věci. Jednak, že mapa Smolensk byla nahozena v půli července. Včera si pamatuju, že bylo číslo mise okolo 3500 což by při počtu misí 24 denně odpovídalo dnešku.
- koncem srpna byly na adw fóru dotazy na podivné restarty mapy.
Takže to skutečně vypadá, že se ten Smolensk asi skutečně točí pořád dokola. |
| |
|
|
| rudidlo |
Přidané 29-11-2005 08:03
|

Diskutující

|
Jirka EAF310 napsal:
- koncem srpna byly na adw fóru dotazy na podivné restarty mapy.
Asi tam jeden programmer něco dělá a neřekne to ostatním 
Jirka EAF310 napsal:
Takže to skutečně vypadá, že se ten Smolensk asi skutečně točí pořád dokola.
I kdyby - stejně je to zatím nejpropracovanější systém počítání ztrát a dobytých území co jsem kdy viděl. Existuje lepší? |
| |
|
|
| Jirka |
Přidané 29-11-2005 08:15
|

Uživatel

|
Podle mě v současnosti ne. Hlavně aby hochům nedošel dech. Sám vím jaká je to pekelná dřina a kolik času to sežere. U tohodle by to byla fakt škoda. Našlápnuto mají výborně.
|
| |
|
|
| rudidlo |
Přidané 29-11-2005 08:41
|

Diskutující

|
Jirka EAF310 napsal:
Podle mě v současnosti ne.
Můžeš uvést argumenty? Teda kromě těch subjektivních, jako třeba že jsi to neprogramoval Ty  |
| |
|
|
| Jirka |
Přidané 29-11-2005 08:44
|

Uživatel

|
To je nedorozumění rudidlo.
I kdyby - stejně je to zatím nejpropracovanější systém počítání ztrát a dobytých území co jsem kdy viděl. Existuje lepší?
Podle mě v současnosti ne. |
| |
|
|
| rudidlo |
Přidané 29-11-2005 08:51
|

Diskutující

|
Jirka EAF310 napsal:
To je nedorozumění rudidlo.
I kdyby - stejně je to zatím nejpropracovanější systém počítání ztrát a dobytých území co jsem kdy viděl. Existuje lepší?
Podle mě v současnosti ne. Díky za osvětlení. ...jsem tě blbě pochopil.
EDIT: I když bez té citace tvá odpověď vyznívá napsrosto opačně.
Upravil/a rudidlo dne 29-11-2005 08:52
|
| |
|
|
| Kaspery |
Přidané 29-11-2005 08:55
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 158
|
Hm nejsou nejake postihy za stihani bitevniky? Vcera zatimco jsme bojovali s P40 jejich IL2 sundavali nase Stuky... |
| |
|
|
| rudidlo |
Přidané 29-11-2005 09:31
|

Diskutující

|
Kaspery napsal:
Hm nejsou nejake postihy za stihani bitevniky? Vcera zatimco jsme bojovali s P40 jejich IL2 sundavali nase Stuky... Myslím že ne, ale opravdu nevím. |
| |
|
|
| WT_Flan |
Přidané 29-11-2005 09:41
|

Uživatel

Příspěvek: 1824
|
Kaspery napsal:
Hm nejsou nejake postihy za stihani bitevniky? Vcera zatimco jsme bojovali s P40 jejich IL2 sundavali nase Stuky...
No, doufam, ze se nepletu, ale dokud si neprolezes "nejvnitrnejsi" stats pilota, tak u bitevniku udaj o sestrelech neni. Zrejme ze ( a pochopitelne ) je pro bitevnika stezejni honit cile na zemi a ne volny lov v luftu. Kdyz neco sundas, mas to jako bonus. 
Jinak ovsem mam dojem, ze litame na jinem serveru, protoze ja zasadne potkavam La-7 a Jaky 9, ne P-40, a nesedavam ve Stuce, ale v F-8.
|
| |
|
|
| WT_Slava |
Přidané 29-11-2005 09:52
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 322
Založený: 03.10.05
|
Kaspery napsal:
Hm nejsou nejake postihy za stihani bitevniky? Vcera zatimco jsme bojovali s P40 jejich IL2 sundavali nase Stuky...
Mám dojem, že se to dělo i ve skutečnosti. Aspoň některý z ruských stíhačů to zmiňuje. Určitě to nebylo pravidlo, ale na druhou stranu kdo by si nevystřelil když může. |
| |
|