CH plynovka
|
310_cibule |
Přidané 11-10-2008 13:54
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
Nemáte někdo nějak pěkně nakonfigurovanou CH plynovku (např. trimy na kloboučkách)? Že byste mi poslali template, abych se s tím nemusel hrabat.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 11-10-2008 16:29
|
Moderátor
Příspěvek: 12091
|
trimy máme na joyi
na plynofce máme podvozek, klapky, světla, překryt a asi radio
a plyn
:)
ikdyž, je možný, že na trim na křidýlka tam mám...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 11-10-2008 17:55
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
Založený: 30.09.05
|
Cibule, myslis tempate jako config file te paky z toho softu co k te pace je ? Ja mam CH paku nastavenou rovnou ve Sturmu, ten soft k tomu vubec nepouzivam. Navic ted mi napada, ze ani nevim jestli by ten soft ted pod Vistama64 vubec sel...
|
|
|
|
xHorst |
Přidané 11-10-2008 20:40
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 154
Založený: 17.10.05
|
310_cibule napsal:
Nemáte někdo nějak pěkně nakonfigurovanou CH plynovku (např. trimy na kloboučkách)? Že byste mi poslali template, abych se s tím nemusel hrabat. Cibule ja to mam celkem komplexne vyreseny,az se dostanu k PC tak Ti to odmailuju, treba Ti to i k necemu bude ;-)
[img]http://i74.photobucket.com/albums/i255/xHorst/Avatar/founder_gold_en_zps81618c02.png[/img] is not a valid Image.
40.StL_Horst
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 12-10-2008 13:31
|
Fusioner
|
Myslím osobní profil, Flane.
Samotné přidávání plynu mám též nastaveno ve strumovi, ale všechno ostatní byl chtěl přes CH prográmek. A jedu na XP, s tou vistou to asi bude obecně problém, třeba i s MS FF Sidewinder, ne?
Díky předem, Horste.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 12-10-2008 20:05
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
|
No, pres programek muzes shiftovat, takze mas trikrat vic moznosti, ja uz ani nevim proc jsem se i v XP na to vyprdnul...Nejak to nevalilo, nebo jsem bbyl uplne blbej a nedokazal ten programek zcela pochopit a ocenit. Primo pres ILa mam namapovane vsechno mozne, nejen ovladani pripusti.
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 13-10-2008 11:12
|
Moderátor
|
310_cibule napsal:
Myslím osobní profil, Flane.
Samotné přidávání plynu mám též nastaveno ve strumovi, ale všechno ostatní byl chtěl přes CH prográmek. A jedu na XP, s tou vistou to asi bude obecně problém, třeba i s MS FF Sidewinder, ne?
Díky předem, Horste.
předpokládám, že máš i pedály
dej si teda bacha, jestli máš udělanej profil, ve kterém je plynovka i pedály jako jedno zařízení nebo každé zvlášť (kdysi jsem používal to první, teď to rozdělené)
a pokud použiješ ten CHáčkovej prográmek pro mapování, budeš muset nejspíš opravit i tu osu pro plyn...
a nebuď Cibulko línej a namapuj si to podle sebe
protože nikdo neví, jak máš mapovaný joy a co ti pošle, ti může "rozhodit" tohle stávající mapování (něco můžeš mít duplicitně)
a je myslím zbytečné přijít o své nastavení, na které jsi zvyklý...
já osobně mám na plynovce (od shora dolů):
[img]http://www.chproducts.com/retail/throttles/proth_lg.jpg[/img] is not a valid Image.
čtyřpolohovej hat - klapky nahoru, dolu, snad trim na křidýlka
osmipolohovej hat - otvírání kokpitu, vysunování sedačky, zapínání / vypínání TiRu
čtyřpolohovejčůdl - podvozek nahoru, dolu (i s hákem) + se "Shiftem" podvozek u Išaka a F4F; světla polohový a přistávací
myšítko - myš
"klávesnicové" tři čůdly - Delete, End, PgDown (pohledy)
čtyřpolohovej čůdl vepředu (na obrázku úplně vpravo)- radio
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 13-10-2008 11:13
|
Moderátor
|
pokud potřebuješ poradit s funkcema (některejma, ty jo složitý neumím :) ) tak se ozvi do PM...
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 06-12-2008 21:11
|
Fusioner
|
Tak jsem tu zase se svými vlezlými dotazy.
Jak tohle kalibrujete?
Při plném pynu mi to dělá max. 106 procent a pokud se nemýlím, má být 110, ne?
Ve voknech to kalibrovat nejde, alespoň mně. CHCT manager též ne. Tak kde?
A máte někdo pro tu myšku ještě jiný využití než myšku (kterou v ilovi prakticky nepotřebuji)?
|
|
|
|
xHorst |
Přidané 06-12-2008 21:52
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 154
Založený: 17.10.05
|
Kalibruje se to primo v tom CH manageru, nekde cca v prostredku hornich ikonek je neco jako Test/Calibrate.
Ale musis to udelat jeste pred "dovnloadem" cudliko mapy...
Pokud mas nahravani mapy automaticky (Po spusteni/start.exe nebo jak se to jmenuje) musis nejdriv v manageru prejit do modu offline, je to tusim 6ta ikona v pravo od Download. Pak das Test/calibrate a obevi se ti nabidka CH Throttle Pro, Ch pro pedals,...
Pokud tam v te nabidce vidis neco jako Auxiliary Device 1, Auxiliary Device 2, tak mas stale aktivovanou mapu.
No a pak ti to uz jenom rika kam mas co hejbnout a mezi tim klikas krysou nebo mackas button na pace.
Rozsah plynu u te paky jsem mel stejne cca 5-106% a vyresil jsem to jemnou podkalibraci (nedotahovat az do kraju), je potreba to zkalibrovat dvakrat, na prvni pokus se mi to nikdy nechytlo...
[img]http://i74.photobucket.com/albums/i255/xHorst/Avatar/founder_gold_en_zps81618c02.png[/img] is not a valid Image.
40.StL_Horst
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 06-12-2008 21:56
|
Moderátor
|
CHCM - vedle ikonky Download a Key Check je ikonka Test/Calibrate
na tu když si klikneš, můžeš kalibrovatit a testovatit až do halelujá
jen musíš mít páku v (patrně) OFF modu...
při kalibraci páku nevrážej silou až do krajních poloh, ale jen lehce
a je dobré provést kalibraci 2x po sobě... (bohužel ;)))) )
myšítkem si občas z nudy rejdím při dlouhých navigačních letech, když nezatěžuji svoji hlavinku a nechávám se vést někým lepčím :PP
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 06-12-2008 21:56
|
Moderátor
|
aha, byl tu někdo rychlejší...
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 07-12-2008 10:48
|
Fusioner
|
Díky oběma, šlape to.
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 07-12-2008 21:28
|
Fusioner
|
Jo, a ještě info pro momótaró, křečka z Óm Šinrikkjó:
ten mikrospínač neodešel. Ta jedna poloha kloboučku byla v nějakém divném nastavení (módu), takže ji neviděly ani windows natožpak il. Už to funguje.
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 08-12-2008 07:08
|
Moderátor
|
škoda :)
a nejsem nižádnej sektář, bych si vyprosil, od toho tu jsou WTčkáři :)
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 08-12-2008 09:51
|
Fusioner
|
A víš co je to momótaró? ;-)
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 08-12-2008 11:21
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
Chlapec z broskve nevi, protože neni v sektě, jinak by veděl
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 08-12-2008 12:15
|
Fusioner
|
Také si myslím, hori. A neví, o co přichází ;-)
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 08-12-2008 15:28
|
Fusioner
|
Hele, Hopere, a ty máš i stick CH?
Že píšeš, že máš funkce našiftovaný. Ale to jde, jen když máš stick stejný joy, ne?
Jinak je můžeš jen vrazit do těch tří modů. Mám pravdu?
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 08-12-2008 21:36
|
Moderátor
|
310_cibule napsal:
A víš co je to momótaró? ;-)
nevěděl, ale todle
|
|
|