April 23 2024 09:04:30
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 1
Paulus

· Registrovaní piloti: 2,745
· Nejnovější pilot: Kokes
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Tora! Tora! Tora!
-MOR-Neo
Díky Mrknutí
 
www.btkclan.cz
CZS_Grun
Smutný Vyděšený Týmto ďakujem T-Com-u, ktorý mi pokazil zábavu. Net sa mi rozbehol až po 8hod. Smutný
 
swt
Doletěl tam, minul bombou Utah, třikrát vosolil nějaký B17 na zemi bez zjevného účinku, střelec si trošku pšouknul na odletu, doplazil se zpět a chytl se na posledním laně Úsměv Naše trojka se udržela celkem celou dobu po kupě.

Škoda že nás nebylo víc ...

Dík za polet!
 
CSL_Raptor
Doletěl, zasáhl Utah. Poté jsme třikrát postřelovaly B-17ky na zemi bez účinku. Na odletu pár setkání s P-40kami, naštěstí ne po nás. Všichni tři jsme po nalezení lodí sedli. Moje první speciálka se tedy vydařila, přežil jsem. Teď du léčit paty otlačené z pedálů a namoženou pravačkuŠklebící se
 
Hiltos
Diky vsem, kteri se zucastnili.
Nediky vsem, kteri se na to vysrali. Panove, cekal jsem, ze nekdo nedorazi, ale ze neprijde polovina lidi, to je opravdu prekvapeni. Mate stesti, ze si Clone nedela svuj seznam ...

Vcelku probihal let uspesne.
Jako cil bylo kreckem zvoleno letiste a jeho okoli, a tak se to take provedlo. Byla znicena 1 B17, osity 2 stojici B17 a sundan jeden letajici Ben Affleck :-)
Navrat pod taktovkou Cassiuse-sana probehl bez problemu. Pristani na treti pokus ...

Jeste jednou diky zucastnenym a Rampa-sanovi
 
Hoper
http://plasma.nat...arlharbor/
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif
 
Lekk
Omluva za nepřítomnost - jdu spáchat harakiri pístem od motoru. Jakékoliv vysvětlování je neduležité.
 
Rad
Na startu jsme se sešli jen tři (me, swt alias 57MH_Hamster, CZS_Raptor), a ještě se tam tuším někde "potuloval" max fx, ale asi z jiný lodě. Start ok, zformování a let k cíli taky, navigace nad Oahu bez problému, přiblížení k Pearlu podle rozkazu ze severo východu. Lex nikde (podle očekávání), identifikován sekundární cíl - USS Utah. Po odhozu (zásahu) mě ošil flak a vejškovce se to ouplně nelíbilo. Přeskupili jsme se jihozápadně od přístavu, vrátili nad cíl a postřelovali dvě B17. Na odletu jsem si chtěl ještě prásknout na P40ku, ale bylo za ní pověšený zero, tak jsem mu ho nechal Mrknutí Návrat proběhl bez problému, přistání bylo trochu tvrdší, ale vcelku ok. Skupina beze ztrát.

Summary za naší kette: sekundární cíl - USS Utah poškozen, 2xB17 poškozeny + nějaké to letištní zařízení.

Díky Rampo za akci a všem co přišli za polet. Úsměv

pozn. pro ty, co nepřišli a ani se neodhlásili: příště se nehlašte, urvíte to nejenom sobě, ale hlavně ostatním Naštvaný
 
310_cibule
Skvělá akce, přesně takhle to mám rád.

Nejdřív jsem zjistil, že mi z neznámých důvodů nefunguje mikrofon.

Tak jsem psal vzkazy a při jednom z nich jsem se ztratil kdesi nad Pacifikem.

Našel jsem se až nad Oahu. Na cosi jsem mignul bombu (pak někdo něco řval japonsky, asi smíchy). V rámci veselého lagfestu jsem pak parkrát kulomety pokropil trávník kolem letiště Hickam.

Po cestě domů přes Oahu ve výšce pár set metrů jsem si omylem vypnul motor (ale zase jsem si zapnul místo toho čmoudy), nicméně jsem to kupodivu ustál.

Pak se ke mně připojil můj velitel (má nějaký známý na ministerstvu, takže mu dali kokutai a mně jen občas půjčují letadlo, zatracená protekce) a vcelku bez problémů našli lodě.

Můj nepříliš schopný šéf přistál napoprvé a šel spát. Já jsem s valem při třech pokusech třikrát praštil o palubu a při čtvrtém spadl do moře. Zatracená protekce.

Móóóóóć pěkná akce. Příště bych si dal hlídkový let v kondoru nad Atlantikem až k Islandu.

Díky všem, zejména Rampovi.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
 
-MOR-Neo
Pěkná hra, sice jsem čekal něco víc "akčního" (tím mám na mysli více letadel) ale i v 18ti to stálo za to.... Škoda jen že mi došlo palivo pár km před flotilou.....

Což mi připomíná, kurva, hoši? Kdy pro mě přijedete? Tady mrznu ještě pořád Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se
 
www.btkclan.cz
Hoper
Tak k pár oragnizačním věcem mám výhrady - rozkazy jsem myslel, že budou udělány už s misí a tudíž rozdány slíbené dva týdny předem, nějak chyběla domluva co po startu z letadlovek, co po příletu k cíli - v tomto směru tak trochu hurá akce.

ale jinak jsem spokojen
- Perl byl udělanej pěkně
- P-40 jsme našli a i jsem pár nabojů k jedný poslal :)
- našli jsme svoje letadlovky a sednul jsem živej :))
(Cass letěl blbě, my dobře :P)
na zpáteční cestě byla sranda s palivem - měl jsem na startu 75% a v neznámé vzdálenosti od lodí jsem zjistil, že mi "velký" budík ukazuje na desítku :) Šakal měl ještě míň (a neo pak musel skákat nějakých 10-12km od lodí). Přešli jsme na joúsporný režim a začali poněkud důrazněji vyhlížet letadlovky :))
Sedání bylo z pohledu Zer mírně chaotické - Šakal šel raději hned na přistání, aby mu stačil benál, Hiltoš na mne nečekal, abysme udělali průlet nad můstkem. A pak si z radosti nad návratem zkoušel T&G. Asi třikrát ;)

Takže Rampovi díky za akci, zúčastněným díky za účast a atmosféru
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif
 
CSL1_Vonty
tak si takhle brzo rano v nedeli sednu ke kompu a rikam si , vodkdy se ta specka dneska asi letiii , musim se kouknout . prvni dojem Hele von byl na to fcera naakej trening nebo co ? O chvili pozdeji -ty vole vono se to letelo fak v noci, no jakej ........... v noci . No nic omluva ciisari
 
http://www.czletka.zde.cz/
Hoper
Takže bysme začali psát černou listinu ?

-MOR-Schiza - bez udání důvodu
wulfi - bez udání důvodu
57_OTU ajvn - bez udání důvodu
ECL_Vincent - bez udání důvodu
Glad69 - bez udání důvodu
Jimik - bez udání důvodu (??)
311_Hero - bez udání důvodu
Permon - bez udání důvodu
1stCL_BlueL - bez udání důvodu
CZS Vonty - bez udání důvodu (teď tu něco zablil ;)
310_Ikar - bez udání důvodu


VGR_Lekk - alespoň zpětně něco zablil

CZS_Grun - problém se konektivitou


Dryjo - odhlášení 5. 12.
Gringo, BelskovejPodrs, Razo a Vity - odhlášení 6. 12.

to, že někomu něco důležitého vleze těsně před akcí neovlivní nejspíš nikdo (ani Venda Klaus), s tím se nedá nic dělat. Ale třebas nevím co bylo u Vityho (??) a Bleskovej mohl instalit jen Wokna a šturma - to je otázka 2-3 hodin...

Ti ostatní - je to 13 lidí z 33 nahlášených lidí (Plooskie a Razo jsou na rosteru "zapomenutí"), což je téměř polovina. Nejen že kurvíte akci organizátorovi, který ve svém volném čase připravuje ZÁBAVU pro JINÉ, ale tu zábavu kurvíte i těm, co se jí chtějí účastnit a něco pro to udělají. Minimálně si zjistí, v kolik se akce skutečně letí. A buď se odhlásí, nebo si nastaví budíka a vstanou. Vstanou v čas, který pro některé (mnohé ?) znamená obvykle půlnoc... (a to nezmiňuju Cibuli, která se několik dní učila bořit sila)

Být Rampou, tak si jména nezúčastněných napíšu a na případné další akce je odmítnu -> se na ně vyseru, tak jako oni se vysrali na něj...



(kdo mne zná, ví, že často sprostá slova nepoužívám)


ed: Herman ;)
ed2: Rohlos :/
Upravil/a Hoper dne 07-12-2008 20:46
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif
 
310_Runner
Bohužel musím souhlasit s Hoperem je to škoda, teď je speciálek docele dost a pokud se budem chovat takhle, tak se nan nás opravdu tvůrci vyse...uo máme smůlu ale všichni i ty co je to baví pos...te to všem.


Jinak po startu v P40 jsme to s Rennem šoupli rovnou do přístavu a plivali povšem co jsme potkali (Valhera dobře hořelVyděšený) a pak jsem hořel Já Smutný nějak se ty zera rozhodli ho pomstít. Renne ryl zem prví a já jsem ho vzápětí následoval ale dva jsem vzal sebou a pár jich poprášil.

Díky Rampo pěkná akce

 
3BAP_Cassius Chaerea
Jen do nich Hoper, sou to kurvy, takový u nás střílíme. Herman letěl, ale nemluvil což Cibule taky, takže jsem si aspoň cestou tam pokecal s Valem na kterého sme hned na začátku museli s Cibulí čekat, aby sme se nad Oahu dozvěděli že k nám nepatří a že je z druhé skupiny. Cestou zpátky sem si už musel kecat sám se sebou.

Jinak USS Californie sem zasáhl do zadní dělové věže, následoval silný požár na lodi.
Dále sem zničil 1xB-17 a ostřelováním poškodil 1xB-17, 1xP-40 a 1x cisternový náklaďák Zis (sem nevěděl že jej sověti prodávali amíkům). Přistání bez problémů, jen mě Ben Affleck škrábnul a trochu mi proděravěl přístrojovou desku.
Musím nahlásit, že jsem neviděl ani toho týpka s brokovníci na věži a ani toho nasranýho "negra" na Arizoně.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 07-12-2008 11:54
 
MK_Hombre
Cassi, po startu mne prestal fungovat TS tak jsem delal hluchonemeho. Šklebící se
 
Jimik
Jojo, velká omluva všem a hlavně autorovi. Vůbec jsem to nezaznamenal přes týden. Smutný Pardon.
 
1stCL_BlueL
moc, se omlouvam, nejak me netrklo ze to je 6.45 rano...
 
311_Tank
Za torpedove Kate; USS Nevada Potopena, potopen take jeden lehky kriznik nebo torpedoborec.

Velky dik Rampovi za verne postaveny PH vcetne historickeho rozmisteni plavidel. Bohuzel atmosferu poznamenala hojna neucast.
 
311_Upir
-MOR-Neo napsal:
Škoda jen že mi došlo palivo pár km před flotilou.....

Což mi připomíná, kurva, hoši? Kdy pro mě přijedete? Tady mrznu ještě pořád Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se


Což si samozřejmě zasluhuje odpověď, vzal sis dostatečně ostrý meč? Vyděšený

Speciálka povedená, můj výkon možná krapet ovlivnilo, že jsem zasedl ke kniplu přímo po cestě z hospody, ale u té zmršené Kate to možná ani nebylo poznat.

Let v pohodě, někdy dokonce ve formaci, nad přístavem jsem se chvíli motal, protože jsem přehlédl kam útočí vedoucí a nemohl najít cíl, nakonec jsem torpédoval úspěšně nějaký lehký křižník či torpédoborec, breakl před lehce dotěrným Runnerem, a se zpožděním následoval Kate a ostatní grupu k lodím, kde jsem při opakovaném pokusu přistát sice dosedl přímo na výtah, ale bez podvozku, protože jsem po zachycení japonské liány provedl manévr "skok božské žáby".

Rampo díky za speciálku, byla fajn, neúčast více lidí zamrzela a Kate je ovšem v modu zmršena tak, že není moc radost s ní letět a příště vyhraje asi jiné japonské věc Mrknutí

PS: komediant letu: 3IAP_Valec Šklebící se
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

22-04-2024 20:31
Njelepší je kombinace FF+uBlock ;-)

21-04-2024 09:36
No zatím ještě není. Neumí blokovat vyskakovací okna.

19-04-2024 23:01
jo, kačer je dobrej Úsměv

19-04-2024 17:04
No já asi přejdu na duckduckgo, až jej vyladí.

16-04-2024 11:52
To jsou Jaromíre defekty z realtime anti-anti-ads google teroru. Chyba není na tvém přijímači. Už před 3 rokama jsem Chrome definitivně odinstaloval a přešel opět po 20 letech na FF

12-04-2024 16:25
Pořídil jsem si Arctic Liquid Freezer III 360. Poměr cena/výkon asi nepřekonatelný. Uchladilo to 300W po dobu 10 minut.

07-04-2024 21:31
Taky vám v prohlížeči Chrome vyskakují artefakty?

19-03-2024 14:59
Mrknutí

16-02-2024 16:54
1stCL .. forever :-)

15-02-2024 13:46
Chtěl jsem tu napsat výborný fór o České poště, ale mám obavu, že by vám to nedošlo.

34,745,883 návštěv