mám prosbu. Nechávám si postavit nový PC (s Vista 64 bit) a doposud jsem létal Il2 1946 a Microsoft Combat Flight Simulator 3 (CFS 3) na XP.
Il2 1946 s Vistami 64 bit nemá problém, jak jsem zjistil z tohoto fora, ale CFS 3 píše na zadní části orig. obalu, že jede jen na Win. 98SE, ME, 2000 a XP, ne Vista.
Máte někdo s tím zkušenosti? Máte někdo na Vistách 64 bit nainstalován CFS 3? Jede vám?
Díky za pomoc a odpovědi!
Upravil/a Dortenmann dne 19-09-2008 19:00
Tak hlavne v dobe kdy CFSOOO vysel jeste Visty neexitovali, coz nemusi znamenat, ze na tom nepojedou. Zkus to a uvidis. nema cenu resit problemy, ktere jeste nejsou
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
Jo, to chápu, já jen že mám na origiálním obalu MCFS 3 napsáno, že jede pod Windows 98SE, ME, 2000 a XP a že NEJEDE pod VISTA.
Stejně je na obalu uvedeno, že "SYSTEM MEMORY: NOT VISTA, ALL OTHER OS: 128 MB"...
Tak mě to trochu vyděsilo, neb CFS 3 používám velmi často (neřešte proč)...
A proto se ptám, zda je někdo bezproblémově na Vistách používá.
Upravil/a Dortenmann dne 20-09-2008 00:08
Dortenmann napsal:
Jsem nadšenej z takových odborníků... Naštěstí jsou tu i lidé, co jen
neplácají jako Bleskovej a vědí a pomohou.
Takže pokud má někdo podobnou otázku, tak CFS 3 pod Vistami 64 bit JEDE bez problémů!
OK. Sám napíšeš že na krabici píšou že to pod Vistami nejede...koukám že už ani to co píšou na výrobku není směrodatné...takže když to jede, tak výrobci napiš ať si to změní...
Ale jinak samozřejmě díky za tvoji One Man Show. Jen nechápu proč jsi ten dotaz pokládal když ti na něj tady nikdo neodpověděl a ty sis to pak zjistil sám. Občas je lepší věci nejdřív vyzkoušet a pak se ptát. Nebo ti s tím někdo pomohl? Jméno bys nenapsal abychom mu také poděkovali?
Upravil/a 310_Podrs dne 20-09-2008 12:41
Klid, odpověděli prostřednictvím SZ.
Rozhodně to vlákno nebylo OT jako mnoho ostatních. Neřeš to. Podstatnou informaci vím, nechci se bavit o takových kravinách.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.